Novo?
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Jst to berem med uro in skor padem s stola tok sm se režu. Se vidi da novinar nima pojma kaj je pisu. Itak majo usi subji AWD z visko sklopko...Unikat napisal/-a:Tole mi ni čisto nič jasno: "Pogon je vedno štirikolesni, le da je pri dizlu ta stalni AWD pri bencinskem bratu pa gre za elektronsko krmiljeni pogon s pomočjo visko sklopke, kar naj bi še dodatno zmanjšalo porabo." O čem oni to pričajo??:?:
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
To so pa ti internetni kvazi novinarji. Znanje o avtomobilizmu se zelo hitro izkaže, lektorja sigurno nimajo, pismenost pa pri mnogih kolegih "bog pomagaj". Mi takim pravimo padalci, ki se grebejo, da bi se furali z dobrimi-novimi avti. Pa uvozniki jih tudi po sili upoštevajo. No saj internet še več prenese kot papir.
Bodi dober z drugimi, ker čas dela razlike.
Avtomatik ima dve različni varianti AWD - odvisno od števila prestav.
Moj ima štiristopenjski menjalnik (4EAT), ki ima precej čudno razporeditev navora (na zadnja kolesa ga pride bolj malo). Do zdaj sem že imel težave na spolzkem terenu, in sicer se mi je ena sprednja guma vrtela v prazno, avto pa ni imel moči, da bi speljal naprej. Me prav zanima, kako bo pozimi na snegu.
Moj ima štiristopenjski menjalnik (4EAT), ki ima precej čudno razporeditev navora (na zadnja kolesa ga pride bolj malo). Do zdaj sem že imel težave na spolzkem terenu, in sicer se mi je ena sprednja guma vrtela v prazno, avto pa ni imel moči, da bi speljal naprej. Me prav zanima, kako bo pozimi na snegu.
Tale mi je veliko bolj všeč: http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobiliz ... dno/214130
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov