Jernej Damjan in njegov outback
pa da še jaz neki dodam v vročo temo
ok sej privoščim avtomobile našim "zvezda", sploh če so športniki... edino kar me dosti moti je to da se načeloma ne sponzorira avtomoto športa, ki je edina panoga poveza z avtomobili. Prou fajn bi blo vidt, da bi recimo rallyisti imeli za popis proge sponzorski avto, ki bi jim močno olajšal športno pot...
Jah lej... tile sponzorski avti so ponavad tko.... odklopjo jim števc, fantje/punce se vozjo 1-2 leti, potem firma vzame avto nazaj in ga prodajo kot salonsko/testno/malo voženo vozilo.jayz napisal/-a:pa da še jaz neki dodam v vročo temook sej privoščim avtomobile našim "zvezda", sploh če so športniki... edino kar me dosti moti je to da se načeloma ne sponzorira avtomoto športa, ki je edina panoga poveza z avtomobili. Prou fajn bi blo vidt, da bi recimo rallyisti imeli za popis proge sponzorski avto, ki bi jim močno olajšal športno pot...
Če bi ga dal enmu rallyistu to odpade. :P
Sej mislm da so pri Ineterservisu mel neki tazga.
-
Andrej
Ja, nije žvaka za seljaka!
Dejstvo je, da veliko teh mladih "kao novinarjev" iz raznih spletnih strani, ko dobijo testni avto dejansko popizdi in z njimi delajo kot svinja s kurbosom. Na žalost! Je pa tudi res, da si s testnim več privoščiš kot pa s svojim za katerega si odštel prislužene denarce. Odnos do materijala pa je v naturi človeka, ker se pri normalnem obnašanju da veliko probat ne da bi uničeval.
Dejstvo je, da veliko teh mladih "kao novinarjev" iz raznih spletnih strani, ko dobijo testni avto dejansko popizdi in z njimi delajo kot svinja s kurbosom. Na žalost! Je pa tudi res, da si s testnim več privoščiš kot pa s svojim za katerega si odštel prislužene denarce. Odnos do materijala pa je v naturi človeka, ker se pri normalnem obnašanju da veliko probat ne da bi uničeval.
Bodi dober z drugimi, ker čas dela razlike.
-
Andrej
+1LangeLakl napisal/-a:Ja, nije žvaka za seljaka!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost