Poraba MT/AT
Poraba MT/AT
Berem tehnične specifikacije zadnjega Legacyja in mi ni jasno, kako ima lahko avtomatik nižjo porabo kot navaden. OK, če ga Gore dobi pod roke in noge, mi je jasno. :P Samo ponavadi imajo avtomatiki višjo porabo. Kaj hudiča so pa tle ušpičl? 
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Tale Subarujev avtomatik je zanimiv, ker je eden redkih, ki ima podobno (ali celo nižjo) porabo kot ročni menjalnik.
Odlično deluje konverter navora, zato avto večino časa uporablja idealne vrtljaje (oz. navor). In če takrat držiš le malo pritisnjeno, je poraba res zmerna. Sicer pa - če bi malo bolj pritisnil - bi bila poraba pri avtomatiku zagotovo večja.
Prepričan pa sem, da človek s posluhom za vožnjo, lahko z ročnim menjalnikom vozi varčneje. Takoj, ko kakšnega najdem, bom to dokazal
Odlično deluje konverter navora, zato avto večino časa uporablja idealne vrtljaje (oz. navor). In če takrat držiš le malo pritisnjeno, je poraba res zmerna. Sicer pa - če bi malo bolj pritisnil - bi bila poraba pri avtomatiku zagotovo večja.
Prepričan pa sem, da človek s posluhom za vožnjo, lahko z ročnim menjalnikom vozi varčneje. Takoj, ko kakšnega najdem, bom to dokazal
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov