Impreza GT by Gromozansky
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Če bo mogoče kdo iskal zadnje obrobe za imprezo GF, sem dobil danes tale odgovor iz interservica:
"glede vašega povpraševanja po zadnjih obrobah za Subaru Imprezo vas obveščamo, da se obrobe ne dobavljajo oz. ne obstojajo samostojno ampak samo v kompletu zadnjega boka po ceni od 650-700Eur."
@Karli: Si mogoče že dobu tisto imprezo o kateri sva govorila ??
"glede vašega povpraševanja po zadnjih obrobah za Subaru Imprezo vas obveščamo, da se obrobe ne dobavljajo oz. ne obstojajo samostojno ampak samo v kompletu zadnjega boka po ceni od 650-700Eur."
EJ22, EJ20G,EJ20
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
Kje jih boš pa vzel? Jaz jih občasno na ebay us gledam, sam so mi mal dragi z vsemi poštninami in davki.Gromozansky napisal/-a:Armortizerji bojo najbrž kr Kayaba AGX pa eibach fedri, motor pa če se bo že delal se bo večino tesnil in semeringov zamenal, itaq je treba tut dročnike spucat. Samo to bo najbrž šele spomlad, ker pričakujem v kratkem dodatne stroške ( ni povezano z avtom ali kaznimi).
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
Kayaba AGX se pr ns ne da dobit (že par let nazaj sem v Eurotonu spraševal, pa ni šlo)
Glede na ceno fedrov in amortizerjev, ki jih misliš kupit, ti priporočam, da si raj kupiš Eibach gewinde. Dobiš jih pri Amortizerju.
Glede na ceno fedrov in amortizerjev, ki jih misliš kupit, ti priporočam, da si raj kupiš Eibach gewinde. Dobiš jih pri Amortizerju.
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Včeraj bil v Italiji in ti lahko povem da se zadeva,da dobitGromozansky napisal/-a:Če bo mogoče kdo iskal zadnje obrobe za imprezo GF, sem dobil danes tale odgovor iz interservica:
brez problema za podrobnosti ti povem ob priliki
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov