toyo r888
toyo r888
Spomladi bom vzela nove gume, pa sm se odlocila za toyo r888. V dimenziji 225 45 17 stanejo 160e po komadu s postnino. Ce se koga zanimajo omenjene gume, nej mi sporoci, pa jih spomlad narocimo. druga najcenejsa varjanta z anglije je bla 167e + postnina. Ce pa kdo dobi cenej, pa nej sporoci.
ker je to bolj semi slick guma. R070 primerjajo z naprimer michelin pilot sport, pireli pzero nero..., r888 pa z pilot sport cup, yokohama advan(tocne oznake ne vem na pamet), dunlop direza star spec... Uglavnm guma je na meji da je street legal in po testih sodeca je super. Na youtube mas test te gume,ki jo testirajo z sti. Oddaja je pa ignition tv, ce se ne motm. Poglej, pa povej kaj si misls. Pomoje da more bit kul.
jure pise:
hehe.. sam res. Sem bral tuje forume, kjer vozjo corvette, porscheje,... in je en model napisal, ki vozi porscheja GT2 s 580KM, da je imel prej pilot sport cup in da je r888 boljsa v vseh pogledih.
I have been using the toyo r888's this track season in 245/335 for my gt2! They out perform the pilot cup sports in EVERY CATEGORY, I no longer have traction issues either and man do they heat up fast. Tons of members on here and rennlost are using r888's and love them (tomkerr, stu997gt3).
hehe.. sam res. Sem bral tuje forume, kjer vozjo corvette, porscheje,... in je en model napisal, ki vozi porscheja GT2 s 580KM, da je imel prej pilot sport cup in da je r888 boljsa v vseh pogledih.
I have been using the toyo r888's this track season in 245/335 for my gt2! They out perform the pilot cup sports in EVERY CATEGORY, I no longer have traction issues either and man do they heat up fast. Tons of members on here and rennlost are using r888's and love them (tomkerr, stu997gt3).
jaz imam r888 za vsak dan, zakaj torej ne bi bila uporabna? v dežju pa spet ni tako slaba da ne bi prišel iz a do b. Je pa v suhem boljša kot 070 r, slaba stran je le visoka glasnost, tako urshy, če te to ne bo motilo potem kupi drugače daj gor potenzo...sploh če avta ne voziš veliko na meji:) jaz sem dal za gumo 235/45/17 105 €, mogoče jih bo drugo leto imel spet....
105€ po komadu?? Ce jih zrihtas za tako ceno jih jutr uzamem!subi4x4 napisal/-a:jaz imam r888 za vsak dan, zakaj torej ne bi bila uporabna? v dežju pa spet ni tako slaba da ne bi prišel iz a do b. Je pa v suhem boljša kot 070 r, slaba stran je le visoka glasnost, tako urshy, če te to ne bo motilo potem kupi drugače daj gor potenzo...sploh če avta ne voziš veliko na meji:) jaz sem dal za gumo 235/45/17 105 €, mogoče jih bo drugo leto imel spet....
ni treba na pm....dobil sem jih pri znancu in sicer todivo šenčur, je bila pa zadeva taka, di jih je nekdo naročil in potem ni vzel, so bile pa iz skupinskega nakupa špan doo, tako da je bila cena zato taka kot sem napisal...dal sem 450 eur z montažo...zdej za to ceno jih itak ni, ampak jaz zato čakam na pomlad in če se bo kaj našlo vam sporočim, ravno zaradi cene sem jih vzel namesto re 070 r, pa čeprav so v dimenziji 235/45/17, v kolikor pa koga res zanimajo naj mi pošlje pm, pa bom popvprašal kakšne cene ima sedaj...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost