subaru.si - pohvale, kritike, predlogi,...

Zanimivo in koristno znanje
Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

subaru.si - pohvale, kritike, predlogi,...

Odgovor Avtor: Sajmon » 07. November 2009, 19:46

...premaknjeno iz druge teme

pohvale in kritike; če se da, z argumenti :D
G.

-------------------------

No, lej, žalit res ni treba. Internetno stran pa urejate že odkar internet obstaja. Če ste uradni zastopnik, se gradivo dobi za tren oka. Drugo je pa, če ni interesa...

greg
Novinec
Prispevki: 13

Odgovor Avtor: greg » 07. November 2009, 19:55

@b.m.: V mislih sem imel amzs in IS, boš rekla da za IS ne stoji amzs al kaj?
Se pa strinjam, če bi povedali da bodo tudi speed control, bi bla velika gužva, res pa je da se zaradi takih firbcov ne proda kaj več subijev..Tak da je mogoče boljše da je blo zamolčano :)
Glede gradiva pa, a se čaka da bo v slovenščino prevedeno in urejeno, potem pa copy/paste in hopla....se mi zdi da ma subaru za take zadeve http://www.media.subaru-global.com/ ?

Uporabniški avatar
b.m
Uporabnik foruma
Prispevki: 396
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: b.m » 07. November 2009, 20:03

Žaljenje? Sem samo uporabila besede iz predhodnjih postov.
Če gradiva ne dobijo pomeni, da ga od pooblaščenih pač ne dobijo!

Če misliš, da je recimo drugje vse urejeno popglej nemške zastopnike, polovica strani ima vse stare modele-preverjeno ta teden.
IS je del skupine AMZS, zastopniki za Subaru se bili že prej, tako da ne vem kaj hočeš...
Nekaterim so razkrite vse modrosti širnega sveta....tako da bom raje "tiho".
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 07. November 2009, 20:12

b.m napisal/-a:Če se ne motim zaradi tistih, ki pridejo samo zaradi Speed Control-a ne prodajo prav nič Subarujev več.

Picinni, ja sem taprava, ker nas je kar nekaj delalo sem še mal, no velik fotkala.
LP!
No, ni čisto tako, da se bi/bo prodalo kaj več Subarujev...
Po vožnji z STI sem prepričan, da bo kdaj taka zadeva pri men doma v garaži. Sicer bo preteklo še nekaj vode :-) . Tako, da en okuženec, ki je že prišel na poligon okužen z virusom STI se je našel :lol: in zbolel dokončno :89998 :lol: .

Računaj, draga b.m., da te drugič ogovorim, če te le spoznam ;).

Pa kako fotko propaj na forum.
Go Westy, go!

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 07. November 2009, 22:10

Stari, ko sem vidu od Sajmona pa pol se od Grega posta sem sam racunalnik zaprl pa ven su, da ne bo slucajn se po men kej padl k b.m. pride. :243432

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619

Odgovor Avtor: gorazd0 » 11. November 2009, 20:28

Na Vranskem me ni blo; prepričan sem, da je bilo razburljivo :cool:
Za Speed control se mogoče res ni vedelo, da bodo pobje prišli.

mi je malo žal, da nisem prišel. Pa naslednjič.

Glede spletne strani uvoznika, pa lahko rečem samo eno - v najbolj nežaljivem tonu -> salabajzer.si

manjkajo osnovne stvari:
- Kje je naslov Salona? (zemljevid je verjetno overkill)
- delovni čas trgovine z rezervnimi deli, mejl, telefon? overkil bi bil - obrazec
- servis (naročanje?)

pa recimo:
- dodatna oprema (na voljo so dva do trije artikli na model... zavesice, kaka kljuka (ne pri vseh), zaščita odbijača (ne pri vseh),...
subaru.de - 132 Zubehör artiklov pri Outbacku
klik PDF
- naj si zrihtajo mejle tipa @subaru.si ni tako pomembno, a pokvari vtis; domena "interservice-ljubljana.si" je totalno neuporabna (user unfriendly).

se strinjam - japonci jim tega res ne morjo dat; včasih moraš kaj narest sam.

Zgornje stvari ne zahtevajo velikih denarnih vložkov, kakih 15 minut si bo pa le treba vzet, da se porihta vsaj prvi dve postavki.

PS: najmanj 2x sem gospo na blagajni opozoril, da ni kontaktnih številk

Kaj imajo vaški nemški zastopniki me ne briga; subaru.de/se/dk/uk... imajo poštimano vse; spodoblo bi se, da nekdo na subaru.si pljune v roke, zaviha rokave,... in se loti dela.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 11. November 2009, 20:55

Dobrodošel podatek bi bil tudi kdo so uradni zastopniki pri nas.

Drgač se pa strinjam z Gorazdom - z malo dela bi blo narejenega veliko. Pri prodaji kateregakoli izdelka je za kupca velikokrat pomemben tud support, ki mu ga prodajalec nudi in tukaj na IS še malo šepajo...

Sicer pa b.m, da ne bo pomote - ne pljuvamo po uvozniku, lepo bi blo, da bi naše dobronamerne pripombe tud kdaj naletele na prava ušesa... ;)

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 11. November 2009, 21:57

Tudi podatki, kdo vse so pooblaščeni servisi bi bil več kot dobrodošel (ali pa sem jaz tok smotan da nisem našel). Potem pa se je**m po imeniku in googlu in iščem serviserje.

Uporabniški avatar
b.m
Uporabnik foruma
Prispevki: 396

Odgovor Avtor: b.m » 12. November 2009, 09:11

Vem, da ne pljuvate po IS, ampak, naj PONOVIM
tuki ni stvar, "kdo bo pljunil v roke in za kok minut dela je" ampak kdo to sploh ureja, "pooblaščeni" pač radi komplicirajo. Vem pa, da so se stvari začele premikati na boljše - seveda kar se tiče subaru.si

No, pa smo spet OT :)
Ves ta šmorn lahko zbrišete al pa premaknete iz te teme
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 12. November 2009, 14:11

Ni mus!

Fajn je da se take stvari napiše, da kdaj preberejo tudi tisti morda, kateri imajo moč to stvar izboljšati (za dobro lastnega dohodka)...če pa ne naj pa vrnejo zastopništvo, pa bo kdo drug, kateri bo znal obračat denar bolje poskrbel za to in si napolnil žepe!

Podobna zgodba je pri zastopniku za Alfe, kateremu je več kot vseeno za stranke, prodajo novih avtov, namreč lastnik AC ocenjuje, da je itak prodaja tako majhna, da par procentov gor dol...

Pogoj za dobro prodajo vsakega artikla je, da prodajalec sam verjame vanj, kdor pa misli, da ima tako dobre izdelke, da se le ti prodajajo sami, oziroma bi bilo bolje rečeno, da znajo artikli se sami promovirati in najti pot na tržišče, se je pa v teh "kriznih" časih pošteno zmotil.

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 12. November 2009, 14:16

Direktorju Mišku se res dobesedno j***** al je pa baksuz.
Raj ne začnem svojih doživetij opisovat :lol:

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 12. November 2009, 15:54

Direktorju Mišku se res dobesedno j***** al je pa baksuz.
Andrej butaste izjave pišeš. Si verjetno eden tistih, ki vse ve in vse popljuva? Mej malo samokritike, ko objavljaš svoje prispevke. Sej vem, da se lahko skrivaš za anonimnostjo tehle skakljajočih melonc, ampak vseeno... Človek te mogoče kdaj osebno spozna in se takoj odloči, da si butc.
Pa brez zamere, le tak vtis mi zbujaš zadnje cajte.

lp
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 12. November 2009, 15:55

p.s. Glede na nivo debat v tej temi in offtopic, bi magar še politično diskusijo odprli :lol:
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 12. November 2009, 15:59

Bo poje najbolš da se tola off topic posprau, ker je tema namenjena izklučno informacijam o tesnih vožnjah.

Kar se pa tele debate tiče pa ne boste prou dlač pršli(razn da se vs bo ene par dobr skregal med sabo) :?

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 12. November 2009, 16:00

_BiStRi_ napisal/-a: Pogoj za dobro prodajo vsakega artikla je, da prodajalec sam verjame vanj,
Ja seveda, sploh v potrosniski druzbi. :lol:

Dandanes je pomembno samo to, da znas dobro zavit v celofan, pa ce je to najvecji dr :4r in prepricat naiven folk, kako je to oh in sploh, ce ne drgac pa na obroke.

Pomoje ze v osnovi Subaru ne pikira tolk na Evropo, saj je vecja verjetnost, da se ti prikaze Marija kot reklama s Subarujem. :lol:

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov