Off asfalt popoldne II
Najbolj ugoden čas je ko vse tiste luže zmrznejo - takrat se tut subaruji brez problema vozijo, drugače so pa za legacija pregloboke (vsaj nekatere), sicer se da okoli pridet, vendar če not ostane, moraš potem do kolen in več gazit v vodi, da prideš do kljuke, da ga lahko ven potegneš.
Sem pa prec za kako akcijo, da se kako nedeljo dobimo tam in mal sprobamo.
Sem pa prec za kako akcijo, da se kako nedeljo dobimo tam in mal sprobamo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 423
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
Ogromno različnih možnosti je.
Za vsakega se najde primerna ovira, mislim, da bi tudi stock Foresterji in Outbacki ipd našli marsikaj zanimivega, ker je poligon prepreden z različno razritimi potmi.
Luže so večje in manjše, mene malo zvija, da v kakšni večji ne čaka španski jezdec.
Je pa fajn, da sta vsaj dva avta, ker ponekod je zelo blatno in asistenca prav pride.
Za vsakega se najde primerna ovira, mislim, da bi tudi stock Foresterji in Outbacki ipd našli marsikaj zanimivega, ker je poligon prepreden z različno razritimi potmi.
Luže so večje in manjše, mene malo zvija, da v kakšni večji ne čaka španski jezdec.
Je pa fajn, da sta vsaj dva avta, ker ponekod je zelo blatno in asistenca prav pride.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov