Katere gume?
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Ne, ne, mojster, ne slovnična napaka, ampak "KARKASA"... cccTORA! TORA! TORA! napisal/-a:pa dobr ti aber veznik, me zanima kako bi ti z eno roko pisuLeone napisal/-a:TORA! TORA! TORA! napisal/-a:potenza ma izredno ojačano kaskakdo gume!!! (![]()
KASKADA!!! a je vredu
Sava Tires: Karkasa (ogrodje) – je nosilni del plašča, zagotavlja mu obliko ne glede na delovanje sil med vožnjo. Izdelana je iz dveh ali več plasti korda. Kord je lahko izdelan iz rajona, najlona, poliestra ali kevlarja.
LP
PS.
SSKJ pravi:
kaskada -e ž (a) knjiž. manjši stopničasti
slap: umetno narejena kaskada; kaskade in
fontane / voda pada v več kaskadah; pren., ekspr.
kaskada besed, smeha
* geogr. brzica; grad. del odtočnega kanala v obliki
stopnice, ki omogoča v strmem terenu predpisani padec
kanala; zaporedje takih delov
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
jaz sem prej imel sava S3, pa so po mokrem drsele da se mi je blo že neprijetno po dežju z njimi peljat. Zdaj sem si privoščil Good Year ultra grip 6 (ker 7 v dimenziji 185/70R14 zaenkrat se ne delajo
) in razlika je očitna. Za cene sem se kar zanimal in sem jih dobil najceneje pri vulkanizerju pri BTC-ju v Lj. tam pri Žitu. Samo ne tisti ki se ga vidi s ceste in ima zraven avtopralnico. Ta ima manjšo delavnico in je brez velikih napisov. Če kdo kupuje gume naj pokliče in vpraša za ceno. Ko sem jaz kupoval je bil najcenejši, samo počakati sem moral en teden, da je dobil dimenzijo gum, ki sem jo rabil. tel:040/202-153
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost