Preluknjana guma
Preluknjana guma
Danes sm staknil žebelj v gumo
Kaj porečete na flikanje z inekcijo, al kako se to dela? Je ok rešitev?
Se strinjam z Andrejem, lahko je pa tudi nevešč flikanja gum...
Sem že kar nekajkrat saniral poškodbo gume z inekcijo, enkrat je bilo potrebno tudi z gobico(mislim da se tako reče) je pa neka vrsta boljše izvedbe popravila, kjer iz notranjosti poflika zadevo...
Je preverjeno ok, delajo pa to večji vukanizerski servisi ponavadi...
Sem že kar nekajkrat saniral poškodbo gume z inekcijo, enkrat je bilo potrebno tudi z gobico(mislim da se tako reče) je pa neka vrsta boljše izvedbe popravila, kjer iz notranjosti poflika zadevo...
Je preverjeno ok, delajo pa to večji vukanizerski servisi ponavadi...
sedaj za tekalno povrsino sicer ne vem, sam bocnico, ki je mnogokrat bolj delikatna kot tekalna povrsina mi je zelo dobr popravu vulkanizer na zaloski zadej za OMV (cist mala garaza)
uporabil je Vulkanizacijo v pravem pomenu besede - trajal je 2 dni, in razen malenkost drugacne oblike ne locis meje med original plascem in fliko
nikakor NE govorim o stipicu!
uporabil je Vulkanizacijo v pravem pomenu besede - trajal je 2 dni, in razen malenkost drugacne oblike ne locis meje med original plascem in fliko
nikakor NE govorim o stipicu!
-
Andrej
Ne bi prevzemal odgovornosti, zato predlagam, da gres na AMZS to sanirat, in jim se prej za svoj dusevni mir postavis to vprasanje.HuskY napisal/-a: resno, po sanaciji, nimam kaj skrbet pri naslednjih power slajdih?
Oni tocno vedo do kaksnega premera luknjice ta tehnologija deluje.
Ko bos vzel ta zebelj ven, se bo spranja tako skrcila, da skoraj ne bo vidna.
Meni so tudi enkrat pokradl 4 srebrne pokrovcke za ventilcke, k da je vsak 20 po EUR
Re: Preluknjana guma
Super in ugodna rešitev, pejt v Šmarco h DerničuHuskY napisal/-a:Danes sm staknil žebelj v gumo![]()
Kaj porečete na flikanje z inekcijo, al kako se to dela? Je ok rešitev?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Zakaj?kuco JR. napisal/-a:treba je gumo s feltne snet, pa gobico not dat pa je to čist uredu tut če je 22 col.
tiste inekcije ki jih pa dajejo od zunaj, so pa zanič.
Sam sem jih imel že 'N'-krat, tudi na motorju sem jo že imel (čeprav bi v tem primeru tudi sam raje imel 'gobico' z notranje strani - pa takrat na poti ni bilo te variante) - pa še nikoli imel težav s tem...
D.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov