Video stuff no.3
Google gor, google dol, pač nimam časa ves čas pred računalnikom ždet. Andrej, včasih se je pa treba mal pretegnit.irCAR81 napisal/-a:Bog ne daj se Andreju zamert, vse pogoogla.
@Andrej: Če bi bil tomas tak google freak, ti marsikdaj nebi blo treba v klet hodt slikat stvari.
Pa še to, internet tudi vse prenese, jaz rajši pošlatam.
Ircar, glede videa; ko sem prebral tvoj komentar in odprl video, ga sploh nisem pogledal, ker sem slutil za kaj se gre.
Glede na to, da je bil Matejben v drugi temo kregan, bi bil ti tudi lahko. Dajmo imet malo samokritike pa ne takih stvari gor devat. Še malo, pa bomo gledali posledice nesreč - trupla brez glav in kaj podobnega. Dajmo se potrudit, da bo tale tema predvsem neobremenjujoča.
http://www.youtube.com/watch?v=_O0WdjTK8RU
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tale tud ni slab:
http://www.youtube.com/watch?v=6cMHuPPaNiE
http://www.youtube.com/watch?v=6cMHuPPaNiE
Don't allow your mind tell your heart what to do.
-
Andrej
- matejben
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 182
- Kraj: PARTYZANSKE DRAŽGOŠE
Zdej pa res pridem okrogThomas22 napisal/-a: Glede na to, da je bil Matejben v drugi temo kregan, ....
Thomas22 napisal/-a: Dajmo imet malo samokritike pa ne takih stvari gor devat. Še malo, pa bomo gledali posledice nesreč - trupla brez glav in kaj podobnega. Dajmo se potrudit, da bo tale tema predvsem neobremenjujoča.
Make love and things ...
http://funnyvideos.todaysbigthing.com/2009/07/24
Sam de nism kej kiksnu ...
Kam pa pridemo brez domišlija?
Se opravičujem. Bom drugič mal filtriral.
Sem pa prepričan da tega foruma (razen mogoče kakšne izjeme, pa še to mentalne) ne berejo osebe pod 18. Zdej pa če gledate grozote ki jih prikažejo na 24ur, dnevnik, razne filme ala Saw 1 do 99, pol lahk tud kej tazga preživite. To je realnost, to se dogaja, če nam ni všeč al pa bog ne daj komu clo je. Mogoče mamo pa kakšnga frika med sabo k bi psička dol vrgu pa ga zdej ne bo, ker je že vidu kako je. No upam da nimamo tazga k je dubu novo idejo.
Še enkrat pa, obljubim da ne bom več lepil filmčkov kjer trpijo živali, rastline ali ljudje.
Sem pa prepričan da tega foruma (razen mogoče kakšne izjeme, pa še to mentalne) ne berejo osebe pod 18. Zdej pa če gledate grozote ki jih prikažejo na 24ur, dnevnik, razne filme ala Saw 1 do 99, pol lahk tud kej tazga preživite. To je realnost, to se dogaja, če nam ni všeč al pa bog ne daj komu clo je. Mogoče mamo pa kakšnga frika med sabo k bi psička dol vrgu pa ga zdej ne bo, ker je že vidu kako je. No upam da nimamo tazga k je dubu novo idejo.
Še enkrat pa, obljubim da ne bom več lepil filmčkov kjer trpijo živali, rastline ali ljudje.
Sej če bojo trpel taki ki mečejo pse z mostu si bomo z veseljem ogledalirCAR81 napisal/-a:Se opravičujem. Bom drugič mal filtriral.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Vidiš spet se motiš,moji starejši trije,ki že znajo brat ga berejoirCAR81 napisal/-a:Sem pa prepričan da tega foruma (razen mogoče kakšne izjeme, pa še to mentalne) ne berejo osebe pod 18.
pa še v šoli pokažejo sošolcem kake slike z raznih forum dogotkov
(off asfalt-Vrhnika) pa jih potem jaz poslušam,da tako pač ne gre
(od moje frau seveda
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Opozorilo je bilo napisano ob 17.30; žal še ni prilezlo iz moderatorskega kotička (je bil pač petek, pa T2 je sral na polno itd..).
Evo ga:
Velja za vse:
v opisu oddelka piše "fotografije, filmi, vici, smešnice...";
svinarij kot je tale zgornja ali tista s cisto prosim ne limajte več na forum!
Realen svet gor al dol; tega tle ne bo. Tko kot ne bo politike.
Dokler mam kej besede ne.
Snuff filme limej na alter al pa kamr češ.. tle jih ne bo. (pika)
Evo ga:
Velja za vse:
v opisu oddelka piše "fotografije, filmi, vici, smešnice...";
svinarij kot je tale zgornja ali tista s cisto prosim ne limajte več na forum!
Realen svet gor al dol; tega tle ne bo. Tko kot ne bo politike.
Dokler mam kej besede ne.
Snuff filme limej na alter al pa kamr češ.. tle jih ne bo. (pika)
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov