Vtisi o Outbacku po 8000 km
Vtisi o Outbacku po 8000 km
Evo ... Števec se je zasukal ... dobra dva meseca sta od nakupa ... moji vtisi, če komu pomaga pri odločitvi o nakupu:
Plusi:
- fajn pogon ... tudi tam, kjer bi se sicer podajal s terencem, pridem brez problema
- dober avtomatski menjalnik (glej tudi minuse)
- presenetljivo dober avdio sistem
- motor (3.0) je zagotovo najboljši izbor za v avto ... ko rabiš, dobiš, in zato ne čutiš nobene potrebe po reduktorju
- enkraten volanski mehanizem ... ful direkten, vse dobivaš nazaj servirano
- presenetljivo uporaben prtljažni prostor (čeprav sem zaradi poševnega stekla pričakoval, da bo not malo prostora)
- nizka poraba ... računal sem na 12-13, sobil 10,3, tako da sploh ne razmišljam več o predelavi na plin
- potniška kabina je kljub njami njami zvoku motorja presenetljivo tiha
Minusi:
- ko sta menjalnik in motor hladna, se ne data ... vse jemljeta NA IZI
- kaka desetinka manj pri prestavljanju navzdol ne bi bila slaba
- sedeži niso bog ve kaj ... v v70 sem se očitno razvadil ... saj so tukaj super duper športni, ampak kljub nenehnemu poskušanju še nisem našel dobre pozicije za volanom, ki bi bila hkrati tudi udobna
- inženir, ki je ogrevanje zadnje špile in anteno speljal po tisti spirali na zadnji šipi, naj naredi harakiri ... ko ogrevaš zadnjo šipo, radio hrešči, ker prihaja do motenj
- kako je možno, da niso povezali navigacijskega (in informacijskega) zaslona v sredini z radijskim sprejemnikom? nekdo ni razmišljal?
- levo vzvratno ogledalo ima GIGANTSKI mrtvi kot
- odpiranje steklene strehe na miljavžent vmesnih stopenj je nadležno ... pa ne razumem, zakaj se, ko odpreš do konca, pri zapiranju poleg stekla MORA pripeljat zraven še blenda ... kaj je dodana vrednost tega?
- vzmetenje ni najbolj po mojem okusu ... preveč se vozim po avtocesti, da bi mi bilo všeč ... malo dodatne mehkobe bi mi prišlo še kako prav
- tista pol blenda za prtljažnik, ki se drži prtljažnih vrat izgleda super rešitev pred radovednimi pogledi, a je annoying ... malo več naložiš, pa kar dol pada ...
Overall pa ... za zdaj izjemno zadovoljen. Tudi ko bo žena menjala (drugo leto, rajtam) bom najbrž vzel še enega Outbacka ... Prepričljiv avto ...
Plusi:
- fajn pogon ... tudi tam, kjer bi se sicer podajal s terencem, pridem brez problema
- dober avtomatski menjalnik (glej tudi minuse)
- presenetljivo dober avdio sistem
- motor (3.0) je zagotovo najboljši izbor za v avto ... ko rabiš, dobiš, in zato ne čutiš nobene potrebe po reduktorju
- enkraten volanski mehanizem ... ful direkten, vse dobivaš nazaj servirano
- presenetljivo uporaben prtljažni prostor (čeprav sem zaradi poševnega stekla pričakoval, da bo not malo prostora)
- nizka poraba ... računal sem na 12-13, sobil 10,3, tako da sploh ne razmišljam več o predelavi na plin
- potniška kabina je kljub njami njami zvoku motorja presenetljivo tiha
Minusi:
- ko sta menjalnik in motor hladna, se ne data ... vse jemljeta NA IZI
- kaka desetinka manj pri prestavljanju navzdol ne bi bila slaba
- sedeži niso bog ve kaj ... v v70 sem se očitno razvadil ... saj so tukaj super duper športni, ampak kljub nenehnemu poskušanju še nisem našel dobre pozicije za volanom, ki bi bila hkrati tudi udobna
- inženir, ki je ogrevanje zadnje špile in anteno speljal po tisti spirali na zadnji šipi, naj naredi harakiri ... ko ogrevaš zadnjo šipo, radio hrešči, ker prihaja do motenj
- kako je možno, da niso povezali navigacijskega (in informacijskega) zaslona v sredini z radijskim sprejemnikom? nekdo ni razmišljal?
- levo vzvratno ogledalo ima GIGANTSKI mrtvi kot
- odpiranje steklene strehe na miljavžent vmesnih stopenj je nadležno ... pa ne razumem, zakaj se, ko odpreš do konca, pri zapiranju poleg stekla MORA pripeljat zraven še blenda ... kaj je dodana vrednost tega?
- vzmetenje ni najbolj po mojem okusu ... preveč se vozim po avtocesti, da bi mi bilo všeč ... malo dodatne mehkobe bi mi prišlo še kako prav
- tista pol blenda za prtljažnik, ki se drži prtljažnih vrat izgleda super rešitev pred radovednimi pogledi, a je annoying ... malo več naložiš, pa kar dol pada ...
Overall pa ... za zdaj izjemno zadovoljen. Tudi ko bo žena menjala (drugo leto, rajtam) bom najbrž vzel še enega Outbacka ... Prepričljiv avto ...
Outback 3.0 ... GRRRRRR! 
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
Re: Vtisi o Outbacku po 8000 km
Ta odstavek pove vse :fewefwkricac napisal/-a:Overall pa ... za zdaj izjemno zadovoljen. Tudi ko bo žena menjala (drugo leto, rajtam) bom najbrž vzel še enega Outbacka ... Prepričljiv avto ...
LP
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery
Today is a gift. That's why it's called: The Present.
Today is a gift. That's why it's called: The Present.
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
Tista blenda strešnega okna ki se prifura naprej skupaj s steklom, je pomoje zgolj zaradi varnosti, da se voznik ne rabi stegovat nazaj da bi zaprl blendo; verjetno je vsak niti ne bi mogel dosečt ker je kar daleč nazaj. Za tisto drugo blendo ki je v prtlažniku pa ne bi smela dol padat. Tista dva čepa ki sta, ni dovolj da ju samo v luknje daš, moraš še fajn not pritisnit da poči. Potem pa res nima it nikamor. Razen če imaš čepe tok znucane? Poročaj kako je pri tebi s tem.
EJ257, FB25
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov