Iščem firmo, ki vari plastiko
Iščem firmo, ki vari plastiko
Zadnjič sva se z enim BMW-jem malo skregala, pa je letel iz ceste, ampak med tem, mi je polomil in napokal obrobo blatnika. Še vedno se drži avta, ampak bi jo rad dal pošvasat in poštrihat.
Katera firma to dela, ali pa posameznik. Važno jwe da je dobro narejeno in da ni drago, da ne bom plačeval zato več kot za nove obrobe.
Katera firma to dela, ali pa posameznik. Važno jwe da je dobro narejeno in da ni drago, da ne bom plačeval zato več kot za nove obrobe.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Če greš na Viču od bivšega MDM-ja proti Vrhnili po stari cesti kmalu vidiš nadvoz in na desno eno avtopralnico, zaviješ tja v ulico in kmalu je na levo tabla za mojstra ki vari. Pocen pa dobr.
Eden pa je na drugi strani Semenarne (ne vem katera cesta pa to). Tam mi je zavaril hladilnik.
Eden pa je na drugi strani Semenarne (ne vem katera cesta pa to). Tam mi je zavaril hladilnik.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Hvala za naslov, bom se tam malo oglasil, pa bomo videli, kaj in kako.
Sva se zmenila, da mi je dolžan 50 evrov, mi jih je plačal in šla sva vsak svojo pot.
Nič takega, pripeljal sem se do izvoza iz avtoceste in hotel zapeljat ven, tipček v BMW-ju pa je priletel po odstavnem pasu in se hotel vrint pred mene. Ni mu zneslo. Jaz ga niti nisem pričakoval, pa sem kr zapeljal vanj in se je odbil od gume v robnik in je tam tudi ostal.msenjur napisal/-a:jap... tale na dolgem mostu je uredu!
Nebivedu... mal bolj opiši dogodivščino? a se je hotu vrivat?
Sva se zmenila, da mi je dolžan 50 evrov, mi jih je plačal in šla sva vsak svojo pot.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov