Forester 2002
V servisni knjigi je vpisan kot Forester 2.0 VR, zadaj na havbi pa piše X.
Glede gretja ogledal nima posebnega knofa, sem pa prebrala v angleških navodilih, da se vklaplja skupaj z gretjem prednjih brisalcev.
Glede škripanja in linka, ki ga je podal Pilgrim, sem na servisnih računih sicer opazila, da je bil pred 3 leti menjan prednji levi nosilec stabilizatorja.
Pri mojem je to škripanje slišat kot, da neka guma podrgne ob nekaj, ne tolče kot prazen amortizer in se sliši samo čez zelo visoke ležeče policaje.
Bom pogledala po forumih in vprašala Kržiča kako je s tem.
Se mi pa zdi, da bi se avto bolj iznihaval in bi bil nestabilen, če bi bili prazni zadnji amortizerji.
Sem pa danes še nastavila zvok od radia in cd-ja, da ne bo kovačeva kobila preveč bosa, ker zaenkrat nimam namena menjavat.
Glede gretja ogledal nima posebnega knofa, sem pa prebrala v angleških navodilih, da se vklaplja skupaj z gretjem prednjih brisalcev.
Glede škripanja in linka, ki ga je podal Pilgrim, sem na servisnih računih sicer opazila, da je bil pred 3 leti menjan prednji levi nosilec stabilizatorja.
Pri mojem je to škripanje slišat kot, da neka guma podrgne ob nekaj, ne tolče kot prazen amortizer in se sliši samo čez zelo visoke ležeče policaje.
Bom pogledala po forumih in vprašala Kržiča kako je s tem.
Se mi pa zdi, da bi se avto bolj iznihaval in bi bil nestabilen, če bi bili prazni zadnji amortizerji.
Sem pa danes še nastavila zvok od radia in cd-ja, da ne bo kovačeva kobila preveč bosa, ker zaenkrat nimam namena menjavat.
To je ena od stvari, ki jo v Subaruju najbolj pogrešam ... Vulvin audio sistem ...niva13 napisal/-a:Sem pa danes še nastavila zvok od radia in cd-ja, da ne bo kovačeva kobila preveč bosa, ker zaenkrat nimam namena menjavat.
Dolby Surround ProLogic ... 4x100W iz ojačevalca ... 12 zvočnikov ... plus woofer ... Jokam od žalosti nad povprečnostjo, ki prihaja iz zvočnikov v Outbacku
Outback 3.0 ... GRRRRRR! 
Čestitam ob nakupu. Avto je res zakon in ga priporočam vsakemu, ki nima več avtomobilov. Kar se tiče gum, pa moram reči, da jih imam na terencu že druge in so res mehke tudi več kot pet let. Imam jih tudi na imprezi in so tudi v redu. Prednost teh gum pred konkurenco je predvsem v tem, da se ne postarajo tako hitro kot konkurenčne čeprav so konkurenčne nove mogoče boljše toda že po enem letu precej izgubijo.
Res bi bil greh taku gume zamenjat.
Res bi bil greh taku gume zamenjat.
Impreza Sti 08
Niva zdej pa tale robek odbijača spodaj
http://www.subaru-slo.net/userpix/4_fori6_1.jpg
Ker tega še Marucelj st. nima na foriju 2005+
http://www.subaru-slo.net/userpix/4_fori6_1.jpg
Ker tega še Marucelj st. nima na foriju 2005+
- markoter
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 645
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
nimam ravno iberžnega denarja. prodan bo na interni licitaciji, kupi ga pa lahko samo član našega društva. izklicna cena je 8600 , se pa že govori o 9600, tak da mi je kr malo žal za 2004 letnik. pa lepo se je vozil pa vse.mesecnik napisal/-a:@markoter: malo off-topic. Potem ti ne boš nabavil tega vašega gasilskega? Takrat, ko sva se srečala, si nekaj omenjal, da je dolgoročno to tvoja opcija.
sem ravno sredi gradnje pa mi ne znese. morda bom pa potem 3. lastnik jaz
žal mi je res. se bojo pa trije pogajali verjetno za njega, med njimi naj bi bila tudi lex in subison
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov