Subaru T-shirt
to si pa tko napisal kot da bi ful zaslužil, jaz sem v dobro foruma hotel delo ponuditi kot neko promocijo subaru foruma, se pravi računal bi material in to je to, tukaj so dobički par 20 centov na majico(no odvisno od števila majic), lahko bi se zmenili da bi bil nekje na majici še logo firme (tiskarne), tako da se plača res samo material, motiv lahko naredi vsak pa se ga potem izbere, ker vsakemu svojo majico delat je pa res dragojernejm napisal/-a:Tle bi bil tudi js takoj za to da damo zaslužt enmu doma. Sploh če se da narest dobre majce, ne pa tista reklamna jajca k se ponavadi talajo, tud grami niso čisto izključen pokazatelj kvalitete...
Js bi ti predlagu da nardiš npr. en tak motiv, pa se nardi ponudbo pa ceno, pa je. Rešujmo recesijo lokalno, ne globalno
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Ma ne, ne zameri, ampak sploh nism tako mislu, zaradi mene (pa verjetno še koga) je lahko majca ne vem, 16 eur al pa 20eur, pa zaradi par evrov ne bo konc sveta, važno da je majca kvalitetna pa kvalitetno potiskana... sploh pa mi je jasno da tle ne more biti nekega zaslužka ker je že izdelava matric al pa motivov draga in zamudna, končna prodajna količina na forumu pa - v najboljšem primeru - nekaj deset majc.
Sm včasih nabavljal pa tiskal majce za tisoč in eno zadevo na faksu, pa se tega izogibam ko hudič križa, je prevč dela....

Sm včasih nabavljal pa tiskal majce za tisoč in eno zadevo na faksu, pa se tega izogibam ko hudič križa, je prevč dela....
Wherever you go, there you are!
subi4x4 zakaj ne odpreš nove teme, namest da delaš OT. Js zdj nč več nevem. Nevem kaj ma tle recesija zravn pa domači proizvodi? pač model dela hude majce, pa sm mislu da bi kerga zanimal.
zdj cena je očitno kr taka kot sm napisal. Sm mislu bo kak extra popust, pa ni.
Uglavnm, odločte se pol, kaj bi rajš, domačo robo al tujo
zdj cena je očitno kr taka kot sm napisal. Sm mislu bo kak extra popust, pa ni.
Uglavnm, odločte se pol, kaj bi rajš, domačo robo al tujo
- markoter
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 645
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
imam eno vatianto natisniti majice s svojim motivom v mb-ju, mislim da www.majice.si , mi je pa rekla da pride majica+lastni tisk 13€
če je pa zadeva malo bolj skomplicirana pa 17€
poročajte, če koga zanima
če je pa zadeva malo bolj skomplicirana pa 17€
poročajte, če koga zanima
Nočem kvarit posla, sam.. s temi majicami je tako - največ stane priprava preslikačev/sita,.. karkol že (odvisno od tehnike tiska); in cena te priprave je enaka za 1 kom al pa za 150.000; dobre, kvalitetne majice se dobi že za par evrov; za 5 je že ultrahuda, 210 gramska;
Vkolikor ne govorimo o enem, unkatnem kosu je 17€ za majco drago; pravzaprav vse kar je nad 10€;
Vkolikor ne govorimo o enem, unkatnem kosu je 17€ za majco drago; pravzaprav vse kar je nad 10€;
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov