Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 5
Ne vem kam to fliknt, ampak vidt je treba.....sam če bi se dalo še probat, mega katrca
http://www.carandclassic.co.uk/car/C111401
http://www.carandclassic.co.uk/car/C111401
Wherever you go, there you are!
Mivka je res nagravžen material za vkopat se.mesecnik napisal/-a:Napredne metode izkopavanja torej.Škoda, ker ne delujejo v vseh off-road situacijah. Recimo, ko se vkoplješ s trebuhom do mivke. Preverjeno.
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
tole bi lahko tud mal površno bral....klemz napisal/-a: Hvala, hvala, vn sva ga s punco čist "na izi" dobila, odprtu sm prtlažnik, pa skaku notr da se je sneg pod avtom posedu, mal z lopato pod pragovi počistu pol pa porinu pa je blo to to, in ja, gume so fenomenalne.
vn sva ga s punco čist "na izi" dobila... odpru sm prtlažnik.... pa sva mal skakala notr... avto čist posedu....počistu... pol pa porinu... pa je blo to to.... gumica je fenomelna...
Ja kako si vedu, vidm da si že prakticiruSajmon napisal/-a:tole bi lahko tud mal površno bral....klemz napisal/-a: Hvala, hvala, vn sva ga s punco čist "na izi" dobila, odprtu sm prtlažnik, pa skaku notr da se je sneg pod avtom posedu, mal z lopato pod pragovi počistu pol pa porinu pa je blo to to, in ja, gume so fenomenalne.
vn sva ga s punco čist "na izi" dobila... odpru sm prtlažnik.... pa sva mal skakala notr... avto čist posedu....počistu... pol pa porinu... pa je blo to to.... gumica je fenomelna...
MI nismo rabli tak daleč it za to lekcijo. Smo se vkopali kr pri nas v mokro mivko zraven reke.mesecnik napisal/-a:Preverjeno na jugu Portugalske, kakih 4000 km od doma.Še dobro, da so lokalci priskočili na pomoč.
Bejž stran od hudiča. Ni to zame..
LP
R type
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov