Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 5

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
CrazyDriver
Uporabnik foruma
Prispevki: 288
Kraj: Rovte

Odgovor Avtor: CrazyDriver » 18. Februar 2010, 22:55

To ti jaz popolnoma verjamem, samo fora je bila, vsaj kolikor sem jaz seznanjen, da so imeli neke probleme s progo in so jo odprli tik pred ogrevanjem, brez da bi kogarkoli spustili čez. Npr tudi človek ki Petri pripravlja smučke gre ponavadi čez progo, da se sam prepriča o podlagi. Tukaj se to ni zgodilo.
Civic 93', Accord 03', Outback 12', vmes pa vseskozi Fori 99'

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2555

Odgovor Avtor: cheno » 19. Februar 2010, 01:21

The only treasure my car came with was rust...

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5060
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 19. Februar 2010, 07:35

Sajmon napisal/-a: Zadnje metre sem tulil in klečal pol metra pred TVjem... Spregledal spet pol minute po prečkanju cilja...
Zanimivo tudi jaz sem imel take probleme :lol:
No za finale zime sem si še pa tole naročal :D
Šal od Petre
Zadnjič spremenil karel, dne 20. Februar 2010, 17:15, skupaj popravljeno 1 krat.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 19. Februar 2010, 11:50

Evo poslavljamo se od feroze. Dolgo mi je služila, naj tako služi še novemu lastniku.

Avtovleka bo še vedno, ko opremim tanovega z vitlom (tko da ta vikend pa nasledni teden ne preveč po jarkih vozit (tut ko bo velik snega)). :twisted:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

mesecnik
Uporabnik foruma
Prispevki: 1476

Odgovor Avtor: mesecnik » 19. Februar 2010, 12:32

Katero zverino si si pa omislil?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 19. Februar 2010, 12:42

Začasno bo en malček (tudi daihatsu), dokler se kak FJ cruiser za pravo ceno nebo našel).

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 19. Februar 2010, 16:09

Terios?
Srečno in varno vožnko še naprej ;-)

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 19. Februar 2010, 20:21

Jaz samo upam,da boste te debate prenesli tud na 902,ko bo sestanek,ker najlaži je klele filat poste,ko je pa treba stopit zraven,pa tema..Glede na to,da smo resno zakorakal v leto 2010 glede kluba,pričakujem,da bo letos odzivnost malo večja,kot lani,ko smo bili še v povojih..Kajti brez nič ni nič in debate v nedogled glede nosilcev za trugo,so brezveze in premalo za delovanje kluba.Če hočete od tega nekaj imet,raznorazne popuste na servisih in v štacunah (pa ne pr mesarju.. :D )potem pričakujemo vso vašo podporo in udeležbo na 902,27ga tega meseca..Pokažite svojo"pripadnost" SUBARUJU in pridite v čim večjem številu,da se naša družina začne širiti!! Aja,pa interne oglase za prodajo ali nakup Subarujev,naj vidi kdorkoli,mogoče bo le-ta naš nov član.. :cool:

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 20. Februar 2010, 13:18

Včeraj so me prvič ustavili policaji :D Zanimiv občutek, koti spustijo modre lučke, moram priznat :lol:
Zakaj so me ustavili? Spomnil sem se, da moram obvezno napisat SMS, zato sem zavil z glavne ceste v priključek (še vedno glavna cesta, ampak ne tako pomemba - brez pasov). Napišem SMS, nato pa kar tam obrnem z manevriranjem. Ponavadi bi to naredil brez žmigavcev, včeraj me je pa primilo, in sem jih dal. Obrnem, hočem nazaj na glavno cesto, na križišču srečam policaja. Pogledam v ogledalo, vidim da obrača. Sem že vedel, da gre na mene. Spusti lučke, na odcepu zavijem dol in čakam. Pride do mene, vozniška, prometna, kaj alkohola. Stopim do kombija, piham, seveda 0.00. Srečno vožnjo, to je to. Je treba poudarit, da ni dal nobenega smernika? Niti ko je obračal, niti zdaj, ko je šel (tudi na križišču ne)....
Vem, vam nič posebnega, ampak zame skoraj dogodivščina :lol:

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 20. Februar 2010, 13:24

Ah, dogodivščina je, ko te večkrat v večeru ustavijo isti in jim samo frulico od prejšnje ustavitve pokažeš. :-P
Ali pa ko sem imel še fičota, notri pa par ljudi več, kot bi jih smel, pa samo reče: "ja sej se boste zadušil." :lol:

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba
Prispevki: 1855
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: Psssiho » 20. Februar 2010, 13:24

ijuvan napisal/-a:Včeraj so me prvič ustavili policaji :D Zanimiv občutek, koti spustijo modre lučke, moram priznat :lol:
Zakaj so me ustavili? Spomnil sem se, da moram obvezno napisat SMS, zato sem zavil z glavne ceste v priključek (še vedno glavna cesta, ampak ne tako pomemba - brez pasov). Napišem SMS, nato pa kar tam obrnem z manevriranjem. Ponavadi bi to naredil brez žmigavcev, včeraj me je pa primilo, in sem jih dal. Obrnem, hočem nazaj na glavno cesto, na križišču srečam policaja. Pogledam v ogledalo, vidim da obrača. Sem že vedel, da gre na mene. Spusti lučke, na odcepu zavijem dol in čakam. Pride do mene, vozniška, prometna, kaj alkohola. Stopim do kombija, piham, seveda 0.00. Srečno vožnjo, to je to. Je treba poudarit, da ni dal nobenega smernika? Niti ko je obračal, niti zdaj, ko je šel (tudi na križišču ne)....
Vem, vam nič posebnega, ampak zame skoraj dogodivščina :lol:
so kr zanimive iskušnje z njimi ;)
H6 je šel od doma :band

Uporabniški avatar
jernejm
Uporabnik foruma
Prispevki: 254
Kraj: Postojna
Kontakt:

Odgovor Avtor: jernejm » 20. Februar 2010, 14:06

No, slovenci nismo krivi da je Petra padla! Petra je kriva da je padla, slovenec je eden izmed tistih ki je imel moč preprečit poškodbe ob padcu! Včeraj so že zaščitili tisti jarek in celo nekatera drevesa oblekli v blazine :)

Najboljši kometar na bron je pa fotr prjavu: tako sm vidu tečt sam še zastreljeno srno, tako ranjena lahko goni sam žvau, človk ne.... :lol:
Wherever you go, there you are!

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 20. Februar 2010, 14:10

ijuvan napisal/-a: Je treba poudarit, da ni dal nobenega smernika? Niti ko je obračal, niti zdaj, ko je šel (tudi na križišču ne)....
Ne vem sicer kakšno je stanje ampak če bi bil do sebe tako strog kot si do njih bi imel v šoli same petice. :twisted:

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 20. Februar 2010, 14:27

Saj mi ne gre to tako v nos, ampak je vseeno zanimivo. Sem skoraj prepričan, da vsak, ki ga ustavijo, pogleda, če vozi policaj po predpisih. Jaz pogledam tudi, če da smernike, če jih kje slučajno srečam (npr. iz krožišča ven). Vsekakor bi pripomoglo k njihovem ugledu, če bi povsod ravnali v skladu s predpisi. Je pa težko, verjamem. Tudi jih razumem, da so šli za mano, glede na to da sem obračal sredi ceste sredi noči (tudi jaz bi šel, če bi bil policaj). Lahko bi me kaznoval tudi, ker sem prevozil STOP znak. Jih tudi razumem, da imajo radarje na ravninah in področjih, kjer so omejitve smešno nizke. Če ti reče šef, da je treba pridelati 10k €, jih boš seveda šel pobirat tja, kjer je najbolj sigurno (krokodilov ne bi šel iskat v Alpe, kajne?). Defenitivno jih pa nimam rad. Verjetno vemo zakaj.... predolge zgodbe.
irCAR81, upam da drugod nisi tako hiter kot na cesti :twisted:

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 20. Februar 2010, 16:10

ijuvan napisal/-a:irCAR81, upam da drugod nisi tako hiter kot na cesti :twisted:
A me vabiš v pojstlo? :)

Načeloma oni pišejo kazni nam in ne mi njim, tko da je vseeno ali se držijo pravil ali ne. Ne zgleda pa lepo, če se jih ne.. sploh če si ravno podpisal plačilni nalog.

Želim ti čim manj tovrstnih izkušenj.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov