Goodridge opletene zavorne cevke
-
Andrej
Sej men je vseen kaksn tempo zapravljanja mas ti. Samo je neodgovorno da me j*** kao kr naroc nas bo 5-6.
Pol pa jest narocim, pa se vse zmenm, pa nc.
Ni problema ce nocs al pa ne mores, samo prej povej, da bosta vidva okol novga leta narocala, da ne izapdem pol jest neresen kreten.
Pa mim grede: ce vsak mesec samo en kup po ene cevke pa tko dalje do decembra, to ni glih group buy a ves.
Pol pa jest narocim, pa se vse zmenm, pa nc.
Ni problema ce nocs al pa ne mores, samo prej povej, da bosta vidva okol novga leta narocala, da ne izapdem pol jest neresen kreten.
Pa mim grede: ce vsak mesec samo en kup po ene cevke pa tko dalje do decembra, to ni glih group buy a ves.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4478
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Evo, še kratko 'poročilo' - cevke niso spustile...danci1973 napisal/-a:Cevčice so namontirane, sledi testna vožnja...![]()
Opazil sem predvsem, da so zavore zdaj bolj 'odzivne' - kot da bi s starimi cevkami med pritiskom na pedal in dejanskim začetkom zaviranja bila neka zakasnitev (ki je prej sicer sploh nisem opazil), zdaj pa kot da bi bil pedal bolj 'direkten'.
Sem pa med testiranjem poskusil tudi močno zaviranje iz 200km/h, pa je bilo patetično. Zavore so imele spodoben učinek le 2-3 desetinke sekunde, potem pa je bil zavorni učinek porazen. Mislim, da rabim kakšne boljše zav. ploščice...
D.
-
Andrej
OK dobil ponudbo za HEL.
Tovarna sicer pravi da 6 kom ni GB čeprov smo majhna državca, je pa zato prodajalec s katerim delam sam ponudil popust in cena za cevke je tako (pomoje zelo ugodnih) 52,15 Funta = < 58 EUR za set. Plus poštnina itak.
Cena velja za min 6 setov.
Pozivam interesente, da se napišejo skupaj s točnim tipom in letnikom avta in želeno barvo.
Za E30 BMW potrebuje tudi točno prostornino motorja.
Evo Thomas22 pa da zdej vidmo če bo ratal
Tovarna sicer pravi da 6 kom ni GB čeprov smo majhna državca, je pa zato prodajalec s katerim delam sam ponudil popust in cena za cevke je tako (pomoje zelo ugodnih) 52,15 Funta = < 58 EUR za set. Plus poštnina itak.
Cena velja za min 6 setov.
Pozivam interesente, da se napišejo skupaj s točnim tipom in letnikom avta in želeno barvo.
Za E30 BMW potrebuje tudi točno prostornino motorja.
Evo Thomas22 pa da zdej vidmo če bo ratal
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
A to imaš tiste rdeče, ko si enkrat sliko objavil skupaj z diski?NoFEAR napisal/-a:Kle se bo pa pr men mal zakompliciral, k ne vem točno kaj rabim oz. katere pašejo na mojga...Andrej napisal/-a:Pozivam interesente, da se napišejo skupaj s točnim tipom in letnikom avta
Imaš SUBARU napis reliefno izbočen v 3D ali je ravna površina?
EJ257, FB25
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4478
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Kakšne oz. katere cevi pa imaš zdaj? Če pri menjavi zavornih čeljusti nisi menjal cevk, potem tak ni nekega vprašanja...NoFEAR napisal/-a:Kle se bo pa pr men mal zakompliciral, k ne vem točno kaj rabim oz. katere pašejo na mojga...Andrej napisal/-a:Pozivam interesente, da se napišejo skupaj s točnim tipom in letnikom avta
D.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov