Zanašanje avta v levo
Se ti to dogaja na daljši razdalji (recimo 100+ metrov) in pri večji hitrosti (recimo na AC)? Med pospeševanjem?
Sam imam podobne težave, kadar imam gor letne gume. Vulkanizer mi je povedal, da je za to več razlogov.
1. Zimska guma je mehkejša in zato bolje kompenzira
2. slabo narejene gume
3. večinoma solo vožnja, brez sopotnikov.
Sem šel na optiko, so mi zrihtali, isto. Z zimskimi naravnost, z letnimi vleče v levo. Upam, da bo letos z novimi letnimi boljše, čeprav si me kar mal ustrašil
Sam imam podobne težave, kadar imam gor letne gume. Vulkanizer mi je povedal, da je za to več razlogov.
1. Zimska guma je mehkejša in zato bolje kompenzira
2. slabo narejene gume
3. večinoma solo vožnja, brez sopotnikov.
Sem šel na optiko, so mi zrihtali, isto. Z zimskimi naravnost, z letnimi vleče v levo. Upam, da bo letos z novimi letnimi boljše, čeprav si me kar mal ustrašil
zdej če cesta visi v levo, potem avtomatsko avto vozi v levo (gravitacija). Če cesta visi v desno pa mora avto vlečt v desno..... Če ti neglede na cesto vleče v eno smer, potem pa obisk optike ne uide....
lahko pa sam doma nastaviš optiko....jaz si jo vedno sam nastavljam, pa gre avto naravnost, pa gum mi tut ne pobira po robih....
lahko pa sam doma nastaviš optiko....jaz si jo vedno sam nastavljam, pa gre avto naravnost, pa gum mi tut ne pobira po robih....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost