http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3660983&show=1
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.2
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 423
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
glede na tole si bom še eno službo za popoldne najdu=) morda ga pa rata dobit...subi4x4 napisal/-a:tako, da je očitno to isti avto, samo popravljen, kako dobro sicer ne vem, jaz nisem opazil kakšnih nepravilnosti , tudi pelje se dobro in vse dela....
se opravičujm za smetenje s prejšnjima postoma, sam sm šele v tretje našel začetni post. od subija4x4...
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
vem, ja... sm sam to preco k jo mam zdj kupvou... no s fotrom - to je isto k sam ka pojma nima o avtih.
in nekak nism vidu da je bla butnena in odbijač zalit in nosilc mašine pokrivlen... tko da...
sicr pa zdj že mal več vem o subijih - zahvala gre aljoši(subi92). pa itak morm prvo še mal našparat...
in nekak nism vidu da je bla butnena in odbijač zalit in nosilc mašine pokrivlen... tko da...
sicr pa zdj že mal več vem o subijih - zahvala gre aljoši(subi92). pa itak morm prvo še mal našparat...
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
a je to resničn oglas? ka men se zdi smešna cena... lah pa da ga nč ni rihtu, pa je dost stvari za zamenat... in še kao dostava po celi evropi...
sicr pa svinjsko lep
sori za dolg link - ne znam zmanjšat
Naući se karajšati linke...
Sem ti ga jaz skrajšal lp.karel
sicr pa svinjsko lep
sori za dolg link - ne znam zmanjšat
Naući se karajšati linke...
Sem ti ga jaz skrajšal lp.karel
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Mene bi skrbele težave pri homologaciji v Sloveniji ( papirji, ...). Drugače pa kar verjamem, da gre za resničen oglas - sem jih že kar nekaj iz Litve gledal pa je ta JDM predelovalska scena precej živa tam gori.frenxtreme napisal/-a:a je to resničn oglas? ka men se zdi smešna cena... lah pa da ga nč ni rihtu, pa je dost stvari za zamenat... in še kao dostava po celi evropi...![]()
sicr pa svinjsko lep![]()
![]()
sori za dolg link - ne znam zmanjšat![]()
Klik...
Kontaktiraj ga - če je to z dostavo res in če je plačilo ob dejanskem prevzemu tukaj, nimaš kaj čakat...
D.
Ja, jeba je.
Če pa dajo prej Nemci žegen, je pa koj vse vredu in jih na LPP na primer nič več ne zanima, ali so vsi (še enkrat: v s i !!!) sestavni deli avta primerni za uporabo na naših cestah.
Še nekaj časa bo tole moj edini komentar na čreva naše birokracije: :ztzt
Če pa dajo prej Nemci žegen, je pa koj vse vredu in jih na LPP na primer nič več ne zanima, ali so vsi (še enkrat: v s i !!!) sestavni deli avta primerni za uporabo na naših cestah.
Še nekaj časa bo tole moj edini komentar na čreva naše birokracije: :ztzt
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ja, sem uredil. V Anglijo sva emigrirala. Sicer nikoli nisem sanjal o Angliji kot o potencialni destinaciji, ampak kaj čemo, okusi se spreminjajo. 
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3690990&show=1
Lepa cena če kdo kupuje kaj za okrog 15k
, namreč avto je že facelift 
Lepa cena če kdo kupuje kaj za okrog 15k
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost