klemz napisal/-a:Svašta, ti pa maš enih problemou

Če bo to vse, pa da se zdaj neha, bom kar zadovoljen.

Sicer pa, star avto, zato že sam po sebi mora imeti kako muho. Plus moja karma.
Malo nestandardnih napak, poleg običajnih servisov in običajno obrabljenih delov:
Moj prvi Subaru je bila Impreza 1.8, letnik '93. Delala je super, ampak po pol leta mojega lastništva je crknil motor za voznikovo šipo. Ker takrat še ni bilo foruma in Karlija z zalogo rabljenih delov, sem šel zadevo kupit v Celovec. Pa sem imel še to smolo, da je ta komad tako redko crkoval, da sem ga moral naročit, ker niso imeli zaloge. Končna cena: cca 400 mark + dva izleta v Celovec.

Potem mi je pa centralno zaklepanje začelo nagajat. Zgleda so se pri menjavi motorja tiste štangice, nekaj pokrivile in je avto malo zaklepal pa malo odklepal, kakor se mu je zazdelo.

Zrihtal Igor, takrat je bil še pri Kržiču.
Drugi Subaru je bil Forester by nebivedu.

Takoj na začetku mi je crknil T-ventil za vitreks za luči. Enega lepega dne je spustil ves vitreks iz kanistra. Pri Maruclju so mi sneli odbijač, pregledali napeljavo, našli niso nič, in me olupili za dobrih 10 jurjev. Za nov T-ventil so hoteli že takrat imeti 11 jurjev.

Kržič mi je za jurja zamenjal za enega rabljenega, v njem mi je na začetku zime zmrznila poletna mešanica, pa je še ta crknil.

Potem mi je crknil motor za anteno, ki menda nikoli ne crkne.

Trenutno ima nebivedu ročni pogon antene.

Crknil mi je tudi hidravlični cilinder sklopke, zamenjal z novim.
Na ženinem Puntu Mk2 je zgnil karter. Zamenjal ravno včeraj pri Kranjcu. Menda v celi sezoni zamenja kake štiri komade. Očitno imam srečo, kot bi zadel na lotu.