Je pa tud razlika očitna med dobro majico in zelo dobro majico.
No vsaj jest kdaj reskiram pa je je res to to
Subaru T-shirt
neki mi ni jasno ne more tip računat poštnino za vsako majico posebej 8$, če naročiš 10 majic sigurno ni več kot 30$... sploh če je grup buy, sej vrže vse v en paket... vsaj tako je to ko sm jaz delal group buye.HuskY napisal/-a:BackW00d: cena je 33$ neglede na količino. Sm mislu da bo poštnina cenej, pa pravi da nemore dat, ker majo tako pošto v kanadi. j.ebatga
kdaj naj bi se zaključilo to naročilo?
jayz: js sm tut mislu ker je group buy, da so določene ugodnosti. Pomoje je pa tko, da jih bo več teh majic naredu, ker ponavat mu hitr poide zaloga. Tle je še quote iz najinega pogovora:
teža majice je "4.3 oz" ali 120 gramov(sej piše na sajtu). Pa šeenkrat ponavljam, da me nau kdo napadu. Men osebno mi je ful hud dizajn in majica se mi zdi kvalitetna(vsaj teh 5 k jih mam) zato sem tut objavu. Očitno so ultrahude majice 210gramske in cenej kot 20eur. zato tist k se misle u to upikvt, naj rajš da doma delat, ker nimam volje pol poslušat kolk so zanič majice za ta denar
Ja js bi čim prej da se zakluči. Lohk magar do druzga tedna. recmo 12.2.it's OK. I'll pass this forward and we will see what happens.
best regards,
Matt.
- Hide quoted text -
On Thu, Feb 4, 2010 at 8:15 AM, David Nguyen <davidngyen@gmail.com> wrote:
Postage is $8 a shirt unfortunately, and I can't get around that. Damn CanadaPost
On 2010-02-04, at 12:09 AM, Matevž wrote:
> What about the postege? 8$ for a shirt or 8$ for the whole package?
teža majice je "4.3 oz" ali 120 gramov(sej piše na sajtu). Pa šeenkrat ponavljam, da me nau kdo napadu. Men osebno mi je ful hud dizajn in majica se mi zdi kvalitetna(vsaj teh 5 k jih mam) zato sem tut objavu. Očitno so ultrahude majice 210gramske in cenej kot 20eur. zato tist k se misle u to upikvt, naj rajš da doma delat, ker nimam volje pol poslušat kolk so zanič majice za ta denar
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov