....malo OFF....glede montaže, znanec je že prejšno pomlad pri znanemu vulkanizerju iz Ljubljane plačal 65 evrovmesecnik napisal/-a:Glede montaže so pa čisti norci: 10€ po komadu, pa še 3€ doplačila za alu platišča.![]()
Niso resni.
Spet gume: tokrat 215/60 R16
Go Westy, go!
Mesečnik, daj povej kako so se obnesle te gume?mesecnik napisal/-a:Evo, včeraj nabavil Toyo Proxes C1S, rangirane 95W. Prva opazka je, da lepo pobirajo neravnine, pa zelo tihe so. Na cesti se jih skoraj ne sliši. Da se pelješ hitro, slišiš šele zaradi piša zraka okrog kabine.Zaenkrat zadovoljen.
Hvala in lp
Jeremy Clarkson o Subaru Outbacku:
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
Zdaj imajo za sabo drugo letno sezono in bojo v kratkem zmontirane za tretjo. Presenetila me je majhna obraba, delujejo mi skoraj kot nove. Proti zimskim je opazna nižja poraba vsaj za pol litra. V dežju so jeseni še vedno odlično držale. Za dinamično vožnjo so super, za dirkanje pa ne ravno. Navkljub pravilnemu tlaku se precej zvijejo v ovinku, ker nimajo ravno togih bokov.
Zame odlične gume in če bi spet kupoval, bi jih imel v najožjem izboru. Edino za terensko vožnjo so popolnoma neprimerne, ker so bloki ogromni in skoraj brez prečnih lamel.
Zame odlične gume in če bi spet kupoval, bi jih imel v najožjem izboru. Edino za terensko vožnjo so popolnoma neprimerne, ker so bloki ogromni in skoraj brez prečnih lamel.
Hvala za odgovor. Zna biti, da jih bom kupil. Je pa res, da bom jaz imel drugo dimenzijo 225/45 in bo tako tudi nekoliko več bočne trdnosti.
Jeremy Clarkson o Subaru Outbacku:
Re: Spet gume: tokrat 215/60 R16
Živjo vsem,
da nadaljujem temo. Sicer je še slab mesec do tega, da zamenjamo zimake z letnimi pa vseeno
Dimenzije 215/60 R16 imam tudi jaz na Foresterju in bom moral kupiti nove gume. Ogledanih imam par varjant, samo me zanima kakšne gume imate sami in kako ste zadovoljni. Skratke vaše ocene, priporočila.
Gledal pa sem:
- YOKOHAMA G035
- YOKOHAMA G051
- Pirelli Scorpion STR
- Toyo Open Country
- Good year WRANGLER HP
- Bridgestone Dueler H/T
Upam na čim več konkretnih komentarjev, da se bom lažje odločil katere naj kupim.
LP, Aleš
da nadaljujem temo. Sicer je še slab mesec do tega, da zamenjamo zimake z letnimi pa vseeno
Dimenzije 215/60 R16 imam tudi jaz na Foresterju in bom moral kupiti nove gume. Ogledanih imam par varjant, samo me zanima kakšne gume imate sami in kako ste zadovoljni. Skratke vaše ocene, priporočila.
Gledal pa sem:
- YOKOHAMA G035
- YOKOHAMA G051
- Pirelli Scorpion STR
- Toyo Open Country
- Good year WRANGLER HP
- Bridgestone Dueler H/T
Upam na čim več konkretnih komentarjev, da se bom lažje odločil katere naj kupim.
LP, Aleš
Don't allow your mind tell your heart what to do.
No, te so samo v dimenziji 215/65
.
Poglej še Yokohama Geolandar A/T G012. Po mnenjih na netu zgledajo zelo solidne gume.
Malo sem se naveličal čisto cestnuh gum, kjer se je treba izognit vsakemu blatu, makadamu itd., pa gledam bolj vsestranske gume. Poleg tega so moje C1S po treh sezonah že rahlo utrujene, pa tudi jesenski grip me ni več ravno prepričal.
Malo sem se naveličal čisto cestnuh gum, kjer se je treba izognit vsakemu blatu, makadamu itd., pa gledam bolj vsestranske gume. Poleg tega so moje C1S po treh sezonah že rahlo utrujene, pa tudi jesenski grip me ni več ravno prepričal.
Jaz tudi resno razmišljam o tej gumi:
http://ssl.delti.com/tyre-pictures/Yoko ... arAT-S.jpg
http://ssl.delti.com/tyre-pictures/Yoko ... arAT-S.jpg
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Jih ima sin na foriju (2003 ). Čist solidna guma za to ceno - tko za makadam, kot na asfaltu.Gromozansky napisal/-a:Ima kdo kakšne izkušnje s Toyo Open Country H/T??
Forester diesel
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov