Turbina je imprezina TD04, ki je večja od foresterjeve stock TF035. Foresterjeva je še manjša in še bolj odzivna, kar pomeni, da bi bil tam "problem" samo še bolj očiten...strumf666 napisal/-a:Zanimivo, sem tudi pričakoval, da poraba upade pri lepi vožnji po remapu. Premalo in preveč odzivno turbino imaš, pa ti tolk pije![]()
Bob Rawle remap 2.
Celičnost je gostota celic, kar bi naj pomenilo, višja kot je, manjši je kat in bolj ovira pretok (pa čistejši je izpuh). Manj celični in večji je načeloma bolj priporočljiv, samo za tehničnega mora bit dobro ogret.gorazd0 napisal/-a:Če lahko še nekaj glede katalizatorjev... je za kupit 100 ali 200 celičnega? (in zakaj).
-
Andrej
@NoFEAR ti ga zdej podzavestno bl prtiskas k uzivas v vecji moci
Ampak resno: pri Prodrive kitu pri turistični vožnji poraba pade (verjetno ne samo meni) za slabega 0,5 L.
Pomoje zarad vecjega navora pa bolj optimalne mesanice (pri STI je tovarniska zaradi doseganja eko standardov presuha)
Bob ima enako Hawkeye z enakim Prodrive kitom, ki je služil kot osnova za njegov remap, kakršnega hočem jaz in je na butasto vprašanje o porabi eksplicitno odgovoru, da poraba po njegovem remapu dodatno pade.
Ergo Maš njegov remap v parih letih povrnjen
Ampak resno: pri Prodrive kitu pri turistični vožnji poraba pade (verjetno ne samo meni) za slabega 0,5 L.
Pomoje zarad vecjega navora pa bolj optimalne mesanice (pri STI je tovarniska zaradi doseganja eko standardov presuha)
Bob ima enako Hawkeye z enakim Prodrive kitom, ki je služil kot osnova za njegov remap, kakršnega hočem jaz in je na butasto vprašanje o porabi eksplicitno odgovoru, da poraba po njegovem remapu dodatno pade.
Ergo Maš njegov remap v parih letih povrnjen
-
Andrej
Težko razložim... Ko prtisnem res leti, in se čuti da ima več navora in več moči... Ampak pri normalni vožnji od semaforja do semaforja pa po občutku ne gre nič bolj, kljub temu da sem prej vozil na ~0.2 bara, zdej pa na ~0.7. In ker vozim večinoma po mestu, se tukaj nabere razlika...danci1973 napisal/-a:Matematika - več zraka = več goriva = več navora = več pospeška. Ali pač ne?
Sem razmišljal, da bi šel še enkrat mapirat, pa mu naročil, naj mi v srednjem območju tam nekje do 3000 RPM malo prilagodi boost, da ne bo tega takojšnjega preskoka, ampak da bi do 0.7 bara naraščal nekolk počasneje...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov