Ko se subarujaši pomladijo...
men je ponavadi čist dovolj, če so na vratih dobri zvočniki. ok, če je takratek avto, ni nič narobe, če so na zadnji polici še kakšni basi... če jih pa ni, pa tud ok. v novejših avtih zame že tisti v vratih dost naredijo. Sicer pa, ko se vozim, se rad pogovarjam... muziko se redko kdaj posluša - tko, da je muzka naglas, in se itak ne moreš pogovarjat.
dedki očitno...
dedki očitno...
A tako težka je tvoja glasba?Andrej napisal/-a:Mesecnik ce bi bil tud jest 170 kil tezek, pol tud ne bi metu ven stvari amak bi hujsu.mesecnik napisal/-a:Bom raje jaz shujšal za pet kil (itak moram
) kot pa da glazbo mečem iz avta.
Ce pa shujsam za 85 kg me pa ne bo nc vec.
Jaz imam en čisto navaden radio pa tiste serijske zvočnike v vratih, pa je meni za v avto to čisto dovolj. Če bi hotel boljšo zvočno izkušnjo, kar koli že je to, bi bilo treba prej še na zvočni izolaciji kaj naredit. Recimo okvirje vrat.
-
Andrej
-
Andrej
Torej po kvaliteti radia zmagam? Neka no name firma, ima CD mp3, USB in kartice. 2 GB USB ključka ne bere (512 MB pa, za 1 GB ne vem), s tem da komada ne pusti do konca, ampak prej prestavi. Kartice ne prakticiram pogosto, se mi pa zdi da je OK. CD zelo preskakuje, občasno kakšnega komada sploh predvaja ne. Zaslon se vidi zelo slabo (beri rabiš natančno pogledat, ampak ne sme biti svetlo). Vsakih par trenutkov sam od sebe zapiska, postaj ne shranjuje, pač pa moraš sukati gumb (kot 20 let nazaj), pa še vleče do k*rca.
Zvočniki pa serijski
Zvočniki pa serijski
- zabrnek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 954
- Kraj: Lom pod Storžičem
Glede na to, da sem še mlad, prav gotovo ne ustrezam profilu. V prtlažniku je malokdaj prostor za kak kos ozvočenja, zato tega nimam. Imam serijske zvočnike in pa nek CD/mp2 radio za male pare, ki pač dela kakor dela.
Nekak ne čutim potrebe po kvalitetnem zvoku v svojem avtu, mogoče ko bom starejši.
Nekak ne čutim potrebe po kvalitetnem zvoku v svojem avtu, mogoče ko bom starejši.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov