Impreza - FAQ
živjo,sm čist nov uporabnik tega foruma zato ne me brcat u rit če bom kei narobe naredu
am mene fuullll fferbc matra kakšna je impreza 2.0 125hp---motor,zmogljivosti...predusem poraba(pri zmerni počasni vožnji)
full se odločam za nakup avta in mi je ta impreza padla v oči...sam nikjer pa ne zasledim npr. kok ma porabo...pa od 0-100kmh...
zato bi blo fuill dobrodošlo če bi mi tukaj odgovorili...
hvala vnaprej
lp blaž
am mene fuullll fferbc matra kakšna je impreza 2.0 125hp---motor,zmogljivosti...predusem poraba(pri zmerni počasni vožnji)
full se odločam za nakup avta in mi je ta impreza padla v oči...sam nikjer pa ne zasledim npr. kok ma porabo...pa od 0-100kmh...
zato bi blo fuill dobrodošlo če bi mi tukaj odgovorili...
hvala vnaprej
lp blaž
Ziw, imam Imprezo 2.0 se pravi 125KM letnik 2004.
Poraba je zeloooo odvisna od načina vožnje. Če jo voziš kot dizla, sploh po mesto čimvečkrat v 5. je poraba 7,8
če jo nč ne šparaš -po AC >160,mesto 1.,2. + klima... je do 11,5...če greš ne kakšn poligon najbrž tud več-še nisem sprobala
Povprečno imam okol 9(=dost mestne vožnje)
Da ne bom preveč nakladala:Motor je glih OK
!! Prej sem mela 1.6-je bila mal prešvoh, sploh če je bil poln avto. Če je premal info jo prid pogledat na kawo-glej pod Srečanja.
LP
Poraba je zeloooo odvisna od načina vožnje. Če jo voziš kot dizla, sploh po mesto čimvečkrat v 5. je poraba 7,8
Da ne bom preveč nakladala:Motor je glih OK
LP
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
Po gumah sodeč je doberman res ne špara (končno en);
Kar se imprez novejših letnikov tiče, pa ne znam kaj dost povedat (tipične napake itd...)... bo treba BM pocukat za rokav, da se razgovori...
Če letno ne delaš nevem kolk kilometrov, se zaradi porabe ne sekiraj preveč... nasmeh na ustih je garantiran; avti s stalnim štirikolesnim pogonom se dejansko drugače peljejo ... pozim je pa itak en sam smeh... (in visoka poraba).
Blaz - pridi kaj naokol... morda zveš kaj več.
Kar se imprez novejših letnikov tiče, pa ne znam kaj dost povedat (tipične napake itd...)... bo treba BM pocukat za rokav, da se razgovori...
Če letno ne delaš nevem kolk kilometrov, se zaradi porabe ne sekiraj preveč... nasmeh na ustih je garantiran; avti s stalnim štirikolesnim pogonom se dejansko drugače peljejo ... pozim je pa itak en sam smeh... (in visoka poraba).
Blaz - pridi kaj naokol... morda zveš kaj več.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
ja full hvala za odgovore...mene full "rajca" ta impreza...že zarat tega k žvim u hribih(rakitna)
pa predusem bi blo zanimivo pozimi..zarad awd-ja...
pa tut cena ni visoka če gledamo v nemčiji (cca. 3.500.000)...
to je avto pred katerim lohk sam stojiš pa gledaš...
edin uprašanje pr tem avtu je comfort
O rakitčan, pol smo pa blizu (Notranje Gorice, k je sneg na rakitni pa praktično živim tam)Blaz napisal/-a:ja full hvala za odgovore...mene full "rajca" ta impreza...že zarat tega k žvim u hribih(rakitna)pa predusem bi blo zanimivo pozimi..zarad awd-ja...
Zima kje si?
hmm... jah lej - v legacyju je "neprimerno več" prostora; kar pomeni ne neskončno mnogo, a res veliko... Legacy se tud "pelje" drugač; je pač en razred višji avto...
Kar pa ne pomen, da je Impreza slaba
Nekatere stvari moraš pač vedno vzet v zakup; odvisno koliko hodijo navzkriž s tvojimi potrebami...
Kar pa ne pomen, da je Impreza slaba
Nekatere stvari moraš pač vedno vzet v zakup; odvisno koliko hodijo navzkriž s tvojimi potrebami...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- LIX LEGACY
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 97
- Kraj: celje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov