Avtoplin
Avtoplin
Pozdravljeni!
V legacy-a imam namen maontirat plin. Malo sem se že pozanimal in nekako se odločam za sistem G1. Kakšne predloge imate vi? Kržič je striktno proti plinu češ da subaru ni za plin. Kaj menite in kaj svetujete?
V legacy-a imam namen maontirat plin. Malo sem se že pozanimal in nekako se odločam za sistem G1. Kakšne predloge imate vi? Kržič je striktno proti plinu češ da subaru ni za plin. Kaj menite in kaj svetujete?
Če delaš veliko km in če je avto v katerega boš to zmontiru tvoj legacy 2.0 99+ potem nimaš kaj falit. Če ne delaš km-jev se ti bo težko povrnilo in tudi ni vse rožnato kot ti bodo obljubljali monterji
Če povzamem Gorazda potem lahko tudi sam rečem kljub uporabi plinske inštalacije na foriju, da nobena alternativa ne deluje 100% v tvojem primeru če ni JAPONČEK TEGA PREDVIDEL ter nastavil temu primerno.
Če povzamem Gorazda potem lahko tudi sam rečem kljub uporabi plinske inštalacije na foriju, da nobena alternativa ne deluje 100% v tvojem primeru če ni JAPONČEK TEGA PREDVIDEL ter nastavil temu primerno.
mato pejd nasproti semenarne ljubljana povprašat, torej plinar je Tomaž, pripelješ se iz obvoznice na dolenjko, na semaforju pri semenarni desno, takoj še enkrat desno v ulico, na ulici levo v edino možno do konca-se zaletiš v hišo pogledaš desno in vidiš velik ropotije in eno delavnico, pojdi povprašat, so plinarji so pa tud kar sem zadnjič izvedel subaru fani, si tam dve ure se pripelje sigurno 5 subarujev na kawo, tko me je kar mal domotožje dajal tam, vejo kaj delajo marsikaj se da zment.
beseda ni konj, vgrajujejo tudi tekočo fazo, mislim da edini v slo je pa seveda več veverc
beseda ni konj, vgrajujejo tudi tekočo fazo, mislim da edini v slo je pa seveda več veverc
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
Ah cena je klasična že kar neki časa. 1300€ in ti vgradi kompletni sistem ter tudi tisti dodatek z oljem. Olje je namenjeno hlajenju ventilov. Jst mam sicer letnik 96 legacyja, pa mi je zdej kr mal žal ker si nisem dal zmontirat tega dodatka... (mam še avtomatsko štelanje ventilov) Tko da zdej kr resno razmišljam o tem 
Enkrat Subaru - Vedno Subaru ;-)
Jaz sem dal v svojega (fori 2000) vgradit v Mislinji, dobil sem sicer tak občutek, kot se tu navaja. Enkrat sem potem še bil, ko so mi menjali neki filter. Drugače sem zadovoljen, edino me moti, da s plinom v rezervoarju naredim okoli 400 km. Vprašanje moje pa bi bilo sledeče: Zanima me kaj bi vi naredili, ker se bom ščasoma odločil za prodajo in si bom omislil vsaj 5 let mlajšega. Tam v Mislinji sem vprašal koliko bi bila premontaža v drugo vozilo (omenjal je 400 EUR). Ali naj vse skupaj prodam in grem od začetka?
lp
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov