19.6.2010 - 6. Tradicionalni Subaru Piknik Kamniška Bistrica
1. NoFEAR
2. Gorazdo
3. bojc T, pridem pogledat, pol pa na fantovšno (pa ne mojo Confused Very Happy )
4. subi92; Joži upam da čim več zravn (imas en kup obveznosti tisti dan) in Nejc
5.pero999
6.tadejkovacic
7.jure, anja, neža
8.JAN
9.Vetta
10.Subison
11.karel+suzy+6 mulčkov
(upam,da se nam bo izšlo in pridemo)
2. Gorazdo
3. bojc T, pridem pogledat, pol pa na fantovšno (pa ne mojo Confused Very Happy )
4. subi92; Joži upam da čim več zravn (imas en kup obveznosti tisti dan) in Nejc
5.pero999
6.tadejkovacic
7.jure, anja, neža
8.JAN
9.Vetta
10.Subison
11.karel+suzy+6 mulčkov
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Če koga zanima, obstaja možnost da odigramo še "eno rundo" paintballa pri sosedih - kraljev hrib.
Cena paintballa na osebo je 15€ (vključena je vsa oprema + 100 kroglic), dodatnih 100 kroglic stane 7€.
Paintball je možen samo, če bo prijavljenih vsaj 8 udeležencev, zaradi rezervacije igrišča, pa so nujne predprijave, najkasneje do 6.6.!
Interesenti zraven prijave za piknik dopišite (paintball).
Cena paintballa na osebo je 15€ (vključena je vsa oprema + 100 kroglic), dodatnih 100 kroglic stane 7€.
Paintball je možen samo, če bo prijavljenih vsaj 8 udeležencev, zaradi rezervacije igrišča, pa so nujne predprijave, najkasneje do 6.6.!
Interesenti zraven prijave za piknik dopišite (paintball).
1. NoFEAR
2. Gorazdo
5.pero999
6.tadejkovacic
7.jure, anja, neža
8.JAN
9.Vetta
10.Subison
11.karel+suzy+6 mulčkov Twisted Evil (upam,da se nam bo izšlo in pridemo)
12. pridem na ćevap inu kakšno biro
2. Gorazdo
5.pero999
6.tadejkovacic
7.jure, anja, neža
8.JAN
9.Vetta
10.Subison
11.karel+suzy+6 mulčkov Twisted Evil (upam,da se nam bo izšlo in pridemo)
12. pridem na ćevap inu kakšno biro
Mene žal ne bo
Se je moja glih na ta dan spomnila met piknik za 30. RD 
1. NoFEAR
2. Gorazdo
5.pero999
6.tadejkovacic
7.jure, anja, neža
8.JAN
9.Subison
10.karel+suzy+6 mulčkov Twisted Evil (upam,da se nam bo izšlo in pridemo)
11. pridem na ćevap inu kakšno biro
12.
1. NoFEAR
2. Gorazdo
5.pero999
6.tadejkovacic
7.jure, anja, neža
8.JAN
9.Subison
10.karel+suzy+6 mulčkov Twisted Evil (upam,da se nam bo izšlo in pridemo)
11. pridem na ćevap inu kakšno biro
12.
Enkrat Subaru - Vedno Subaru ;-)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov