ta na plin je eden redkih brez avtomatske klime.
pa zanima me zakaj človek v oglas ne bi vpisal kilometrov? težko verjetno, da iz pozabljivosti? ali pač?
K: Subaru Forester 2003/2004
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Ta avto je precej utrujen ..., kljub nekaj sto tisočakom razlike, ni dileme. Je leto starejši in precej več kilometrov (mislim, da cca. 140 kkm), tisto čudno nemško kombinacijo opreme z ročno klimo in precej bolj dvomljivo preteklost ... skratka, zdi se mi predrag za to kar ponuja.
Včeraj sem skočil še enkrat pogledat zelenega in ga bom vzel (verjetno jutri). Avto spodaj nima niti najmanjše praske (pri meni bo hitro drugače
), zunanjost tudi nima praske, tudi notranjost je zelo lepo ohranjena, vozila ga je ženska - nekaj v službo, nekaj pa za daljše službene poti v tujino, povsem jasna zgodovina, redni servisi. Avto (razen kilometrov) deluje skoraj idealno. Upam, da bo tudi v resnici tako. Če mi bo všeč, bom kasneje poiskal še meglenke - meni pridejo prav, pa še avto je bolj simpatičen.
Torej - jutri v nove delovne zmage
Včeraj sem skočil še enkrat pogledat zelenega in ga bom vzel (verjetno jutri). Avto spodaj nima niti najmanjše praske (pri meni bo hitro drugače
Torej - jutri v nove delovne zmage
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov