Glede na zgornje slike mi nekaj ni jasno - v service manualu imam tako slikco:
http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... -zglob.png
Tega na zgornjih fotkah ne vidim - ali je ta zglob pri novejših morda drugačen!?
D.
Zglobi in polosovina v sliki
[quote=Subi92]Zatič mora iti notr kjer je "povrtan del"[/quote]
Ha! če bi tole jst prej vedu veš
Nazadne sm 2 ure pacal z mastnimi rokami skup ta zunanji zglob...ni hotl skupi, pa da ga je***
No potem sm enkrat probu okol obrnit tisti notrani del, pa je padlo skupi, k ata na mamo
Ha! če bi tole jst prej vedu veš
Nazadne sm 2 ure pacal z mastnimi rokami skup ta zunanji zglob...ni hotl skupi, pa da ga je***
No potem sm enkrat probu okol obrnit tisti notrani del, pa je padlo skupi, k ata na mamo
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Pozdravljeni.
Sem še nov na forumu, pa me zanima sledeče.
Če menjaš notranjo manšeto pri Legacyju letnik 2000 karavan, a je mogoče dovolj prostora, če samo odviješ oba vijaka na amortizerju spodaj, da se pesto odmakne, ali je treba odvijati končnik volanske letve in pa spodnji končnik roke, da dobiš tista2-3 centimetre, da lahko snameš polos.
in če je dovolj, ali mogoče s tem porušiš geometrijo prednjega kolesa.
Za vse informacije se vam vsem že vnaprej lepo zahvaljujem.

Sem še nov na forumu, pa me zanima sledeče.
Če menjaš notranjo manšeto pri Legacyju letnik 2000 karavan, a je mogoče dovolj prostora, če samo odviješ oba vijaka na amortizerju spodaj, da se pesto odmakne, ali je treba odvijati končnik volanske letve in pa spodnji končnik roke, da dobiš tista2-3 centimetre, da lahko snameš polos.
in če je dovolj, ali mogoče s tem porušiš geometrijo prednjega kolesa.
Za vse informacije se vam vsem že vnaprej lepo zahvaljujem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost