Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 6
Jst sm meu s Siolom vedno dobre odnose, pač najprej morš prtisnt na njih pa jim mal "grozit" pol naprej je pa res ok, sicr cene majo zdej res nenormalne. T-2, tele morš tut prganjat, da kej nardijo, ko maš številko dobrga "serviserja" se sama zmenta kadar maš problem. Amis, moje izkušne z help-deskom so obupne, 3× naletu na enga štajerca k je trajbu tko, da ga nism nč razumeu, pa še njihovi paketi so smešni glede na realne hitrosti k jih dobiš. Ostale pa niti ne poznam, k sm biu še u centru LJ sm biu prek LJ kabla na Arenesu, teli so bli res mega.
telemach je kar spodoben. sicer glede strel in tega ne vem, ker se mi to (na sreco-toktok) se ni zgodilo. tale njihov trojcek je ok, edino vmesnik za digitalno tv (in 7 miljonov kanali al kolk ze) je za en drek. programi se malo zakodirajo, pol se odkodirajo... pa to govorim o tv slo1, htv, pop tv... po drugi srani se pa placljivi kanali (hbo, fox) kaksen dan odklenejo.
ce ti je fora v internetu, potem je telemach zmaga za moje pojme. stacionarnega telefona pa tud ce ne bi bilo.
ce ti je fora v internetu, potem je telemach zmaga za moje pojme. stacionarnega telefona pa tud ce ne bi bilo.
sapere aude
jst mam T2 kak let, nobenih problemov.....
Pred tem sem mel LJ kabel (Arnes), kasneje tudi telemah. Nimam kej rečt čez njih, hiter, odziven internet.
Res pa je da sčasoma je ratala zadeva dost dražja od ponudbe T2.....zato sm tut menjal....
Pred tem sem mel LJ kabel (Arnes), kasneje tudi telemah. Nimam kej rečt čez njih, hiter, odziven internet.
Res pa je da sčasoma je ratala zadeva dost dražja od ponudbe T2.....zato sm tut menjal....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Vi sploh ne veste, kaj je to do kurca net... pri nas smo bolj v odročnih krajih doma (do mesta 12 km), in do zdaj je bil na voljo samo arnes in volja. Lani so pa začeli po celi SG občini vlečt optiko, in bi nas naj nekje v jeseni priklopili. In ker ni druge rešitve, imamo mobitelov internet. Neomejen prenos, hitost do 7.2 MBPS (čez 1.5 še ni prišel), ko dosežeš določeno količino podatkov, omejijo hitrost na 250kbps, vsake toliko vrže ven (včasih ne zdrži niti5 minut, včasih cel dan), hitrost je zelo nekonstantna, cena 30€. Včasih je za znoret, ampak kaj moremo
Da vsaj malo ostanem v temi: bratranec ima telemach, zelo redko zamrzne, hitrost ima precej večjo, kot pa plačuje (očitno so nekaj zabrkljali), medtem ko ima drug bratranec siol, kjer ne doseže plačane hitrosti, ter precej pogosteje zašteka
Da vsaj malo ostanem v temi: bratranec ima telemach, zelo redko zamrzne, hitrost ima precej večjo, kot pa plačuje (očitno so nekaj zabrkljali), medtem ko ima drug bratranec siol, kjer ne doseže plačane hitrosti, ter precej pogosteje zašteka
o ja, pa vem - pa sem LJ - CENTER!!!ijuvan napisal/-a:Vi sploh ne veste, kaj je to do kurca net...
edina zicna povezava v svet je preko PCM linije (ena parica, frekvencno deljena med dve bajti - bivsi dvojcek) ki zmore nevejetnih 16 800kbs in to edino na ZyXEL modemu - USRobotics in podobni se pogovarjajo na 12 400 se raje na 8 x00kbs, motorole se smesno tud povezejo ne
zaradi tega uporabljam SiMobilov internet - neomejen, nek paket k ga ni vec 17€/mesec
stvar obicajno dela z nekimi 100K/s, rekordi so nekih 270K, ma pa dneve k je 5K ze velik
sm si pa porihtal da mam ruter na kerga je prkloplen modem, tk da ma cela bajta net (ruter je tisti k klice z modemom)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost