Time Attack #5@Raceland at Night (7.8.2010)

Novosti na domačih in svetovnih tekmovanjih
Uporabniški avatar
ru7
Uporabnik foruma
Prispevki: 22

Odgovor Avtor: ru7 » 08. Avgust 2010, 09:19

Lepa zasedba je bla. Fajn je blo.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 08. Avgust 2010, 09:32

Evo "naspan" po parih urah spanja, oddajam kratko poročilo:

Čestitke Bojču za ponovno zmago v prvi klasi, čestitke Ircarju za drugo mesto (zaslužil si je prvo mesto) v drugi klasi, čestitke Ermanu za zmago v tretji klasi ter čestitke Kingu za tretje mesto v prvi klasi :cool: :-a

Vreme je zdržalo, bilo je prijetno toplo, tudi dirka ponoči je nekaj posebnega. Bilo je kar nekaj prekinitev, zaradi izletov iz proge, ali nanešenega peska na stezo, žal sem imel precej smole v zadnji vožnji, kjer so mi prekinili hitri krog in mi ni uspelo še 1x iti na stezo, da bi dosegel željeni čas...hebiga.

Rezultate so obljubili tekom dneva, ko bo, bo že nekdo prilepil sem gor...

Jst se pa sedaj počasi odpravljam nazaj na Raceland, se gremo mal z kartom vozit :cool: :lol:

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 08. Avgust 2010, 09:39

Me pa prav zanima kdo je zmagal v drugi klasi. Kakšno "družinsko" vozilo?
Bravo Bojč, irCAR, Erman (pa je le zmagu) Bistri tudi tebi za trud. Vem, da vedno daš iz sebe maximum.
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 08. Avgust 2010, 09:48

Hvala, tokrat tudi trud ni pomagal...

Zmagal je družinski dirkalni Saxo grupe N na štampah :cool: :lol: in ta isti avto je zavzel tudi tretje mesto :-P

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 08. Avgust 2010, 10:18

Moje skromno mnenje, avtomobili, ki imajo rollbar, štampe, olupljeno notranjost vse to spada v unlimited. Tukaj ni debate. Pravilnik bo potreboval še eno klaso za te avtomobile. Tudi, če sebe pogledam, in grem npr. v to klaso (unlimited) se mi zdi nesmiselno, da se preganjam z dirkalniki skupine N, A itd. Večina nas je takih, ki imamo avto kateri še vedno opravlja tudi družinsko poslanstvo saj lahko ob vsakem trenutku zapelješ pet ljudi in je normalno vozen v cestnem prometu. Da ne govorim in drugi klasi, kjer pa ti avtomobili res nimajo kaj iskati. Imam občutek, da organizator ne gre v pravo smer in še malo manjka pa se bodo na teh TA vozili res samo dirkalniki v vseh klasah. Lahko pa, da je organizator spremenil taktiko. Predlagam, da raje dela na množičnosti ;-) .
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
bojc T
Član Subaru kluba
Prispevki: 1462
Kraj: Nožice

Odgovor Avtor: bojc T » 08. Avgust 2010, 11:54

Hvala in tud ostalim čestitke :D
Drgač pa jest že skos pogrešam eno klaso več.
Lp

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 08. Avgust 2010, 11:56

Dobro ste ga tiščali, zanimive vtise sem dobil, tudi pri organizaciji bi se lahko še kaj izboljšalo.
Tle je ena slika Imprez - četrta je imela probleme.

http://www.subaru-slo.net/userpix/110_08082010999_1.jpg
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Prispevki: 452
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 08. Avgust 2010, 12:15

Še js par besed napišem: Za mene je bla bolj polomija ta nočni TA. Vsega skup sm naredu cca 7 krogov in ene 4 hitre. Prvo rundo sem dobil neki pod pedal za plin :lol:, tako da sem šel takoj dol, drugo rundo sem nakako odpeljal, tretjo mi je pa počla cev, tako da smo mel mal showa, ki se je na srečo končal brez večjih dram. Tuki sem bil pa mal prijetno šokiran in sicer nad ekipo Subarujevcev! Takoj ko sem avto postavil v "box" so fantje začel "šraufat", še preden sem sploh vedel za kaj se gre! In sicer Neo57 se je lotil dela kot da je njegov avta, irCAR81 zrihtal novo cevko. Res vse pohvale za trud in pomoč!

Kar se pa tiče same prireditve, mi je šel pa posebaj v nos folk, ki je bil brezobziren do tekmovalcev in puščal avtomobile kar sredi ceste, tako da smo tisti ki smo čakal na svoj season blokiral cesto tistim, ki so šli dol s proge.

Blo je dosti čakanja, ampak pač to spada zraven, če je dosti folka.

Čakamo na nov, dnevni TA...

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 08. Avgust 2010, 12:16

Pa čestitke vsem za dosežene rezultate. Sem bil zlo impresioniran nad doseženimi časi! :-)

Uporabniški avatar
bojc T
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: bojc T » 08. Avgust 2010, 12:57

Hej Tomas kje si se skrival, sem te mal iskal, pa sm sam najlepšga karavana vidu :D
Lp

Thomas22
road pirate

Odgovor Avtor: Thomas22 » 08. Avgust 2010, 12:59

S kolegom sva bla večinoma na tribuni in ob progi. Sva malo obujala spomine na supermoto prvenstvo pred leti :-) .

Uporabniški avatar
bojc T
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: bojc T » 08. Avgust 2010, 13:00

A tako, no pa drugič :D
Lp

Thomas22
road pirate

Odgovor Avtor: Thomas22 » 08. Avgust 2010, 13:47

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 08. Avgust 2010, 16:30

HuskY napisal/-a: Tuki sem bil pa mal prijetno šokiran in sicer nad ekipo Subarujevcev! Takoj ko sem avto postavil v "box" so fantje začel "šraufat", še preden sem sploh vedel za kaj se gre! In sicer Neo57 se je lotil dela kot da je njegov avta, irCAR81 zrihtal novo cevko. Res vse pohvale za trud in pomoč!
To je mišljeno kot pohvala na ljudi ki znajo skočit na pomoč, da nebo kdo narobe razumel :-) :cool:

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 08. Avgust 2010, 17:49

HuskY napisal/-a:Tuki sem bil pa mal prijetno šokiran in sicer nad ekipo Subarujevcev! Takoj ko sem avto postavil v "box" so fantje začel "šraufat", še preden sem sploh vedel za kaj se gre! In sicer Neo57 se je lotil dela kot da je njegov avta, irCAR81 zrihtal novo cevko. Res vse pohvale za trud in pomoč!
Ja to je čar teh ljudi,ki sem jih spoznal z pomočjo tega foruma
in ravno zato jih imam rad vse po vrsti :D :D :D
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost