Philips dela žarnice, ki so po svetilnosti ekvivalent (mogoče še boljše) nightbreakercam, zdržijo tudi dalj, samo so kr parkrat dražje. Glede na to, da svetilnost žarnicam s časom pada, mogoče tudi ni slabo, da le-te ne zdržijo predolgo.
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 6
Na IS sem dobil philips longlife v lučeh, ko so mi jih menjali, pa sem jih takoj zamenjal za nightbreakerce. To da hitreje crknejo me pri njihovi ceni in svetilnosti napram navadnim žarnicam ne moti preveč, ker hočem čim več videt. Xenon bi bil še boljši, samo se mi kazen ne dopade preveč
Philips dela žarnice, ki so po svetilnosti ekvivalent (mogoče še boljše) nightbreakercam, zdržijo tudi dalj, samo so kr parkrat dražje. Glede na to, da svetilnost žarnicam s časom pada, mogoče tudi ni slabo, da le-te ne zdržijo predolgo.
Ne vem kaj vi delate z avtomobili, pa po kakih luknjah vozite in podobno, vendar sem imel nightbreakerce na ferozi več kot leto in ni nobena crknila. Pa s tem da se ni avta šparal in da je bil vsaj makadam vsakodnevno na sporedu, če ne še kaj drugega (vožnja kje drugje na terenu, ne samo po luknjastem makadamu).
Brez dobro poštimane elektrike pa nebi upal na dolga potovanja. Se avto prehitro vžge, če to ni porihtano, še posebej v puščavi, kjer pesek pride kamorkoli in potem ko se žice drgnejo druga ob drugo rata iz tega peska "šmirgl", ki zna narest orenk kratek stik.
Se je tako slabo končalo že za par avtomobilov, tak da se s tem ne igram.
Se je tako slabo končalo že za par avtomobilov, tak da se s tem ne igram.
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 423
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 423
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
Srebrni Legy,dvignjen,turbo hauba sm uganuklemz napisal/-a:Kaj pa ti zdej vozš? Da vem komu blendnt iz audija al pa MBja tle u KranjuPsssiho napisal/-a:Mislim da ga ena gospa vozklemz napisal/-a:Kdo ma u KR zelenga fori turbo? Stoji pa pred blokom nasprot pošte.,jst ga tud redno srečujem po KR
H6 je šel od doma 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost