Z BMW M6 v jarek DIY
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Nič lažjega... S tvojim avtom ti lahko kadarkoli pokažem.awdfun napisal/-a:Ko to gledam kot voznik impreze, mi nikakor ne gre v glavo kako mu je to uspelo. Najbrž je v BMW-ju to vudeti precej drugače.
http://www.zurnal24.si/avtosvet/m6-name ... 9819/video
Prepozno in premalo kompenziral oversteer, in to je to. Meni se na raznih dirkaških špilih to nonstop dogaja...
D.
Saj razumem to in verjamem da to ni tako težko narediti, toda ta sploh ni imel tako velik oversteer in z imrezo tako malo na pošrek res še ni težav. Če pa jo hočeš res močno napočez voziti, te pa res lahko zavrti ali pa v jarek zapelješ, če ni prostora drugje.
Vidi se, da je narobej kompeziral oversteer z volanom in očitno je tudi odvzel gas in je bil zadnji konec še lažji in ga je še bolj vrtelo.
Vidi se, da je narobej kompeziral oversteer z volanom in očitno je tudi odvzel gas in je bil zadnji konec še lažji in ga je še bolj vrtelo.
Impreza Sti 08
Tko je mene s Ford fiesto pred 8 leti vrglo v notranji del zaščitne ograje v Tomačevskem rondoju, (preveč prletu notr in mal pobremzu z levo nogco pa je odžagalo zadnji del in itak fiesta ni imela moči da bi potegnila vn iz situacije) sej škode ni bilo veliko ampak ko gledam tega norca z M6 je tud imel našaltano kako četrto prestavo in sploh ni pričakoval kaj se mu bo zgodilo.

Najverjetneje malo pozna kompenzacija in kot si dejal odvzet gasVidi se, da je narobej kompeziral oversteer z volanom in očitno je tudi odvzel gas in je bil zadnji konec še lažji in ga je še bolj vrtelo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov