Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.2
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Gledal sem jo pred uff 10 meseci, takrat je bil mehansko v zelo dobrem stanju. Bremze, motor, menjalnik, pogon, izpuh... vse super. Na vidiku v bistvu nobenega stroška.
Kar se tiče pa pleha, avto lep, vendar po bokih malce speskan. Nalepke pokrijejo nekaj udrgnin. Očitno se je kdo rad vozil po makadamu, kamnolomu. Če bi ga takrat jaz kupil bi dal pobarvat vsa vrata. Zadnja leva luč malce stopljena (ne vem sicer od česa) in potrebna zamenjave - ni pa nujno.
Notranjost zelo ohranjena in ni izgledala, da bi imela za sabo toliko kilometrov, kar samo priča o kvaliteti Subarujev.
Kilometrov po števcu je bilo nekaj malega čez 200 tisoč. Kar se tiče zamenjave motorja in avtu nasplošno ti pa lahko tudi pri Kržiču kaj več povejo.
Kar se tiče pa pleha, avto lep, vendar po bokih malce speskan. Nalepke pokrijejo nekaj udrgnin. Očitno se je kdo rad vozil po makadamu, kamnolomu. Če bi ga takrat jaz kupil bi dal pobarvat vsa vrata. Zadnja leva luč malce stopljena (ne vem sicer od česa) in potrebna zamenjave - ni pa nujno.
Notranjost zelo ohranjena in ni izgledala, da bi imela za sabo toliko kilometrov, kar samo priča o kvaliteti Subarujev.
Kilometrov po števcu je bilo nekaj malega čez 200 tisoč. Kar se tiče zamenjave motorja in avtu nasplošno ti pa lahko tudi pri Kržiču kaj več povejo.
Go Westy, go!
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- wannahavesubi
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 199
- Kraj: Kamnik-Stranje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost