Subaru bifuel

Novo pri Subaruju
subidu

Odgovor Avtor: subidu » 20. Oktober 2006, 21:56

Mislim, da sem si tale avto danes lahko ogledala parkiranega v centru ljubljane....

Sicer ne vem, kako je s plastiko novejših modelov, me je pa zadnjič presenetila tale ugotovitev od goreta, ki je ravno kupil forija 03
1. Kakovost izdelave notranjosti se mi zdi slabša kot pri prejšnjem modelu. Kljub temu, da je avto zelo ohranjen in makedama do včeraj še videl ni, se bolj nagiba k čričkom kot prejšnji. Plastika na armaturi je precej bolj cenena (pri prejšnjem je bilo kar neka zmes gume in plastike ... kaj pa vem kaj, vendar odlično). Ta model ima notri plastiko, ki seveda spušča svoje zvoke. Kakšno zadevo bom ukrotil, vse pa verjetno ne bo šlo.
Je res možno, da čas pokaže, da je subarujevcem plastika ahilova peta? Na svoje stare čričke sem se sicer že lepo navadila, še posebno prijetno poklja, ko se avto v teh mrzlih dneh greje....nekako tak občutek kot gretje ob z drvmi zakurjenem kaminu.... :lol:

Upam, da odpraviš še te nerodnosti, vsekakor pa dobrodošel na forumu!
Mogoče nam lahko vzbudiš skomine pod temo Uporabniki se predstavijo s kako slikico ali dvema :D

karlito
Novinec
Prispevki: 5

Odgovor Avtor: karlito » 20. Oktober 2006, 22:03

:D res si ga videla parkiranega v centru ljubljane :D

hvala za dobre želje in prijazen sprejem, drugače pa itak vabilo za ogled
in probno vožnjo velja - za oba :lol:

gore
Uporabnik foruma
Prispevki: 954
Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
Kontakt:

Odgovor Avtor: gore » 21. Oktober 2006, 05:13

@subidu:
Res je - škripanja je v novem več - plastika je bolj cenena in ni hudič, da to začne škripat.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 21. Oktober 2006, 10:26

A to skripa ze nov iz trgovine?
Z rabljenim vozilom nikoli ne ves, ce ni bil ruknjen, s testnimi vozili se pa tudi ne dela vedno v rokavicah ;-)

gore
Uporabnik foruma
Prispevki: 954
Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
Kontakt:

Odgovor Avtor: gore » 21. Oktober 2006, 13:56

Moj je star tri leta, vendar je zelo lepo ohranjen. Skoraj brez praske, žal pa je plastika že v osnovi slabša - hočem povedati, da je že na otip bolj nagnjena k pokanju in škripanju.

karlito
Novinec
Prispevki: 5

Odgovor Avtor: karlito » 21. Oktober 2006, 21:54

Se strinjam z goretom da je plastika slaba ker:

-cvlilita obrobi pri sredinski konzoli, ki se ju da sneti
-cvili tudi sredinski del kjer je naslon za roke

Vendar pa ne eno ne drugo ne cvili, ko je cesta dobra, s prehodom od
avtoceste proti makadamu pa se število čričkov zvezno povečuje.

Če dobro razmislim je to kar prav, ker črički radi živijo v naravi zgleda da se je subaru odločil narediti pravi "zeleni" avto :lol:

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 22. Oktober 2006, 22:09

Sicer smo se vozili po naravi, samo vsi črički so bili tiho. :cry: :lol: Mislim, da je b.m.-jin stran odveč...avto zihr ni bil zaleten. Stiki so popolni, brava homogena, vse v nulo perfektno.... Po mojem mnenju se tista plastika ob sredinski konzoli zna oglasiti verjetno zato, ker so zihr kej dol snemavali, ko so napeljevali plin oz indikatorje zanj (ko si nama pokazal, kaj si imel v mislih, sem se nasmehnila, ko sem videla, kako minorno je vse skupaj :D ). To je pa tudi vse.... Avto teče perfektno (za moj okus je malce pretih :-P ), super drži ceste, prostoren, skratka čestitke za odličen nakup!

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov