Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 6
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Vprašanje, če bi sploh vžgal stotko...picinni napisal/-a:Haha, ja pismo. Bo od 0-100 ene 5 sekund počasnej kot bi lahko bilo![]()
Gre pa za Libera v tem primeru. Če mu dam stotko bo poču![]()
Pri res starih motorjih bi naj bila problematična tesnila, ki da jih je sintetično olje razžiralo. Ampak mislim, da to velja za tam, letnike pred 1980...Pa še nakajKaj lahko povzroči motorju, če daš noter sintetično olje, predpisano pa je mineralno olje....
Predlagam branje 'Car bible'-a, ker je to malce bolj na široko obdelano.
Izvrstno, so mi precej všeč, le menjavanje na 2-3 mesece mi ni bilo všeč (sploh glede na njihovo ceno).strumf666 napisal/-a:Na osramovi strani strani sem opazil, da so nightbreakerce prenovil, po novem imajo plus, ki naj bi pomenil daljšo življensko dobo.
D.
V AC Celeia sploh niso za časom
http://www.ac-celeia.si/subaru/outback.htm
-Legacy je nov, že nekaj časa
-Outback tudi
-Forester še dlje
-Tribeca je sedaj brez B9, pa še nova je
-Impreza in Justy pa štimata
http://www.ac-celeia.si/subaru/outback.htm
-Legacy je nov, že nekaj časa
-Outback tudi
-Forester še dlje
-Tribeca je sedaj brez B9, pa še nova je
-Impreza in Justy pa štimata
Sajmon ali imaš ti premalo konj ali pa je v Protonu sedela dirkačica 
Jaz sem včeraj doživel tudi eno večjih presenečenj,ko sem domov peljal (prvič) Imprezo EJ18 in dojel zakaj so Impreza-rji tako navdušeni nad njimi.
Za tisto kar se jaz potrudim naredit z Legacy-jem narediš z Imprezo miže (skoraj
) od hudiča ta avto mi diši 
Jaz sem včeraj doživel tudi eno večjih presenečenj,ko sem domov peljal (prvič) Imprezo EJ18 in dojel zakaj so Impreza-rji tako navdušeni nad njimi.
Za tisto kar se jaz potrudim naredit z Legacy-jem narediš z Imprezo miže (skoraj
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Welcome in the club.karel napisal/-a:Jaz sem včeraj doživel tudi eno večjih presenečenj,ko sem domov peljal (prvič) Imprezo EJ18 in dojel zakaj so Impreza-rji tako navdušeni nad njimi.
Za tisto kar se jaz potrudim naredit z Legacy-jem narediš z Imprezo miže (skoraj) od hudiča ta avto mi diši
K sm prvič vozu 1.6 karavanko sm bil ceplen.
PS: pa vseen napiš kaj te je tko navdušlo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov