CE se prižiga
Verjetno je vseeno kje ga kupiš.
Dej mi nekaj povej, lučka se ti prižge po tem, ko nekaj časa voziš recimo na visokih obratih (AC 160k/h) in potem v isti prestavi zmanjšaš obrate in voziš naprej brez kasa al pa po kakem klancu navzdol voziš tko, da bremzaš z motorjem in ne dodajaš gasa ?
Še to mi povej, ko se ti prižge lučka, med vožnjo stisneš sklopko, da padejo obrati do konca dol, se lučka izklopi, ko zamenjaš prestavo al pa ugasne motor?
pri meni se je pojavljalo enkrat eno nkrat pa drugo, brez neke logike.
Dej mi nekaj povej, lučka se ti prižge po tem, ko nekaj časa voziš recimo na visokih obratih (AC 160k/h) in potem v isti prestavi zmanjšaš obrate in voziš naprej brez kasa al pa po kakem klancu navzdol voziš tko, da bremzaš z motorjem in ne dodajaš gasa ?
Še to mi povej, ko se ti prižge lučka, med vožnjo stisneš sklopko, da padejo obrati do konca dol, se lučka izklopi, ko zamenjaš prestavo al pa ugasne motor?
pri meni se je pojavljalo enkrat eno nkrat pa drugo, brez neke logike.
Mal offtopica.
Cena original filtra za gorivo (za foresterja) je v bosni 8 evrov (15,90 mark). V herkulesu(www.herkules.si) pa 9,64evra.
Cena original filtra za gorivo (za foresterja) je v bosni 8 evrov (15,90 mark). V herkulesu(www.herkules.si) pa 9,64evra.
Smo prišli do tega da je verjetno MAF, ni pa 100%. Jutri bomo probali z nadomestnim, tko da če bo to bi kupil enega če ga kdo ima? Je pa zdej tako, avto 1minuto dela eno ne, včasih zelo težko speljem ker kar nima moči
Kako je pa s čiščenjem MAF-a, to kaj pomaga ali ne? Pa s čim se to spuca?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost