Poligon
Poligon
Odprli so poligon za offroad. Tam se bo dalo stestirat avtomobile kr dodobra.
http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql ... 7%2Fclanek
Kaj ko bi se subiji mal zmenil pa šli recimo na ta poligon enkrat mal stestirat naša vozila.
Cena na avto naj bi znašala 25 evrov.
http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql ... 7%2Fclanek
Kaj ko bi se subiji mal zmenil pa šli recimo na ta poligon enkrat mal stestirat naša vozila.
Cena na avto naj bi znašala 25 evrov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zanimivo. Takoj sem za.
Je to cena za uro, dve, dan?
Lahko bi naš (vaš
) Subaru klub izpogajal zakup za par ur in/ali še ugodnejšo ceno.

Je to cena za uro, dve, dan?
Lahko bi naš (vaš
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Cena mislim da je za 2 uri.
Lahko bi res kot celoten klub nastopili, pa se dogovorili za en cel dan norenja po poligonu in za piknik (tudi piknik plac imajo, tako da je to ideja za kak jesenski piknik)?
NoFear ali misliš, da bi šlo, da bi kot klub nastopili? Mislim, da bi nas bilo kar nekaj, ki bi šli to vozit. Pa potem še piknik na poligonu,
Lahko bi res kot celoten klub nastopili, pa se dogovorili za en cel dan norenja po poligonu in za piknik (tudi piknik plac imajo, tako da je to ideja za kak jesenski piknik)?
NoFear ali misliš, da bi šlo, da bi kot klub nastopili? Mislim, da bi nas bilo kar nekaj, ki bi šli to vozit. Pa potem še piknik na poligonu,
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Če lahko samo tolk namignem - ena izmed članic kluba je iz podjetja B&B, ki je v veliki meri zaslužno tudi za izgradnjo tega poligona... Z njo sva se že pogovarjala o sodelovanju...
Občutek mi pravi, da se bo drugo leto kr dogajalo. Začelo se bo že pozimi, potem so pa čez leto v načrtu še vsaj 4-je Subaru Klub Challengi...
Glede na to, da število članov zadnje čase kr lepo rase (nas je že čez 50), se lahko zgodi, da bo kakšen dogodek zaradi številčnosti organiziran samo za člane kluba. Tisti, ki si hočete zagotovit udeležbo, imate zgoraj banner - samo nekaj klikov je treba...
Občutek mi pravi, da se bo drugo leto kr dogajalo. Začelo se bo že pozimi, potem so pa čez leto v načrtu še vsaj 4-je Subaru Klub Challengi...
Glede na to, da število članov zadnje čase kr lepo rase (nas je že čez 50), se lahko zgodi, da bo kakšen dogodek zaradi številčnosti organiziran samo za člane kluba. Tisti, ki si hočete zagotovit udeležbo, imate zgoraj banner - samo nekaj klikov je treba...
OdličnoNoFEAR napisal/-a:Začelo se bo že pozimi, potem so pa čez leto v načrtu še vsaj 4-je Subaru Klub Challengi...![]()
Glede na to, da število članov zadnje čase kr lepo rase (nas je že čez 50), se lahko zgodi, da bo kakšen dogodek zaradi številčnosti organiziran samo za člane kluba.....
Go Westy, go!
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Tevzy napisal/-a: Čakam da kupim Foresterja ali Imprezo,potem se pa še jaz včlanim
Vsi bi nekaj čakali... Subaru ni pogoj za članstvo, rojstni dan tud ne. Če se odpoveš enmu petkovmu žuru, bo lih za članarino...strojnik005 napisal/-a: Čakam da bo rojstn dan da kej nakažejo, po se pa še jz včlanm
Ajdi lahk se gremo tud mal loterije, da vas vidim - tisti, ki bo postal 60. član kluba, dobi članarino nazaj (ta ponudba velja samo do novega leta)
Po evidencah si član od 14.10., torej od predvčerajšnjim...zabrnek napisal/-a:Jaz pa od danes novopečeni član. Se kr splača, ker se ugodnosti kar vrstijo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov