SubaruFreak gre... na drug konc sveta...
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
SubaruFreak gre... na drug konc sveta...
točneje na Novo Zelandijo in bo poskusil poslikat/filmat čimveč zanimivih subarujev, ki jih pri nas v Evropi nimamo...med drugim se bo poskusil dobit s temle modelom in v živo sprobat tole zverino:
http://www.youtube.com/watch?v=Qe_mS_ucYCM
fajn se mejte, še lepš se smejte in upam da boste mel kej zgodnjega snega za sprobavane zimskih gum:))) hehehehe
ajde!
http://www.youtube.com/watch?v=Qe_mS_ucYCM
fajn se mejte, še lepš se smejte in upam da boste mel kej zgodnjega snega za sprobavane zimskih gum:))) hehehehe
ajde!
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
Re: SubaruFreak gre... na drug konc sveta...
x2Tevzy napisal/-a:UživajPa le čimveč slik
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
hvala!
Ja pot je dolga samega letenja je nekako 25-27 ur... potem so pa še postanki in prelaganje po letališčih tko da nanese vse skupaj skoraj 40 ur:) haha... ah bo že nekako:)
bom dokumentiral čim več zabavnih stvari:) hehe:)
in seveda če se bo le dalo rental subaruja:) hehe:)))
dol ostat, hmmm bomo vidl ane:) nikoli ne veš kje te sreča čaka:) hehe...
Uživejte in se javim takoj ko bo mogoče:)
bom dokumentiral čim več zabavnih stvari:) hehe:)
in seveda če se bo le dalo rental subaruja:) hehe:)))
dol ostat, hmmm bomo vidl ane:) nikoli ne veš kje te sreča čaka:) hehe...
Uživejte in se javim takoj ko bo mogoče:)
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
No takole, da se malo oglasim iz prečudovitega Aucklanda.
več info in podrobnejši utrinki so strjeni in bodo še v prihodnjih dneh na mojem blogu:
http://polarbear.blog.siol.net
tudi nekaj slikc iz Kelly tarltons in pša Sky Towerja je objavljenih...
kar se pa avtomobilov tiče, samo tole:
Men se bo zmešal od sreče... Subarujev je toliko da se ti sfuzla, resno... navadnih 2.0 in podobnih skoraj ne vidiš, čisto vsak drugi ima hood scoop in najmanj 2.0 turbo pod haubo... pol pa vidiš take in drugačne GTjke, STIjke,... včeraj je pribrundalo nekaj tako ekstremnega mimo d ami ni bilo nič jasno in pol mi je kolega rekel: a si ga vidu? in jest slišal ja, sam kaj je pa tole mi pa ni jasn...in je rekel: predelan Forester... itak da turbo...
na žalost mi ni uspelo narest fotke, ker je bil prehiter zame:)
... malo južneje od Aucklanda je trasa Rally New Zealand in tam se ob vikendih oziroma enkrat mesečno naberejo skupaj skoraj vsi lastniki telih turbo zverin in grejo lepo v konvoju en krog, potem pa naredijo malo druženja, tako kot naše Kawe:)))
toliko za okus... ko najdem kaj presenetljivo unikatnega pa upam da mi rata pofotkat:)
imejte se lepo in lepe pozdrave iz sončnega in toplega Aucklanda...
SubaruFreak
več info in podrobnejši utrinki so strjeni in bodo še v prihodnjih dneh na mojem blogu:
http://polarbear.blog.siol.net
tudi nekaj slikc iz Kelly tarltons in pša Sky Towerja je objavljenih...
kar se pa avtomobilov tiče, samo tole:
Men se bo zmešal od sreče... Subarujev je toliko da se ti sfuzla, resno... navadnih 2.0 in podobnih skoraj ne vidiš, čisto vsak drugi ima hood scoop in najmanj 2.0 turbo pod haubo... pol pa vidiš take in drugačne GTjke, STIjke,... včeraj je pribrundalo nekaj tako ekstremnega mimo d ami ni bilo nič jasno in pol mi je kolega rekel: a si ga vidu? in jest slišal ja, sam kaj je pa tole mi pa ni jasn...in je rekel: predelan Forester... itak da turbo...
na žalost mi ni uspelo narest fotke, ker je bil prehiter zame:)
... malo južneje od Aucklanda je trasa Rally New Zealand in tam se ob vikendih oziroma enkrat mesečno naberejo skupaj skoraj vsi lastniki telih turbo zverin in grejo lepo v konvoju en krog, potem pa naredijo malo druženja, tako kot naše Kawe:)))
toliko za okus... ko najdem kaj presenetljivo unikatnega pa upam da mi rata pofotkat:)
imejte se lepo in lepe pozdrave iz sončnega in toplega Aucklanda...
SubaruFreak
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
takoj ko zagleedam kakšno nenavadno zverino bom šklocnil in pripopal...
za te navadne GTjke in ostalo tko veste kako zgledajo:) hehe
Naj vam bo tale ponedeljek pisan na kožo:) moj se počasi končuje... 12 ur sem pred vami:) hehehe:))))
ajde, javim kmalu:))
za te navadne GTjke in ostalo tko veste kako zgledajo:) hehe
Naj vam bo tale ponedeljek pisan na kožo:) moj se počasi končuje... 12 ur sem pred vami:) hehehe:))))
ajde, javim kmalu:))
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov