legacy 91 ne vžge..
legacy 91 ne vžge..
problem je sledeč... avto ima original daljinsko zaklepanje in alarem... daljinsko ne odklepa več (danes grem kupit novo baterijo za daljinec), zato pa ko avto odklenem ročno, začne alarem piskati in ga ne morem ugasniti... med tem pa ko hočem vžgati samo vergla... ali je zdaj možno, da je alarem kaj vezan z bencin pumpo.
gre se pa za 91 legacy 2.2 motor
hvala za odgovore
gre se pa za 91 legacy 2.2 motor
hvala za odgovore
Če ne slišiš bencinske pumpe potem je resnično blokada motorja.
Odmontiraj plastiko pod volanom in poišči kable ki povezujejo škatlico od alarma in šop kablov pod volanom. Samo dve žici od alarma pa zagotovo prekinjajo enega od kablov in tisti žici moraš prekint da nista več vezane na alarm in jih dat v stik pa bo (s tem vzpostaviš nazaj tovarniško "neprekinjen kabel").
Zdej če tega nisi vajen potem bolje da to naredi nekdo, ki se s tem ukvarja.
Odmontiraj plastiko pod volanom in poišči kable ki povezujejo škatlico od alarma in šop kablov pod volanom. Samo dve žici od alarma pa zagotovo prekinjajo enega od kablov in tisti žici moraš prekint da nista več vezane na alarm in jih dat v stik pa bo (s tem vzpostaviš nazaj tovarniško "neprekinjen kabel").
Zdej če tega nisi vajen potem bolje da to naredi nekdo, ki se s tem ukvarja.
al pa vzzvzzzzzzzzzzzzzz 
Ti imaš samo nalogo najdt npr. dva kablječka ki peljeta na alarm in hkrati nekaj serjeta proti inštalaciji avta, če je benz prekinjen je mislim da to okrog notranjih varovalk pri nogah.
Ker pri teh butastih alarmih je vedno tako, da se vsaka stvar konča na dveh kablih kot stikalo. Fabrški kabel precvikan in 1 del peljan proti alarmu, ter druga žica ki pelje proti odstriženem delu, k ipa pelje naprej kamor mora.
Ti imaš samo nalogo najdt npr. dva kablječka ki peljeta na alarm in hkrati nekaj serjeta proti inštalaciji avta, če je benz prekinjen je mislim da to okrog notranjih varovalk pri nogah.
Ker pri teh butastih alarmih je vedno tako, da se vsaka stvar konča na dveh kablih kot stikalo. Fabrški kabel precvikan in 1 del peljan proti alarmu, ter druga žica ki pelje proti odstriženem delu, k ipa pelje naprej kamor mora.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Mogoč tole subi92 misl, nism pa sigrun. ČE pa ni to to, bi pa vprašal kaj je potem ta losan konektor
http://www.shrani.si/t/3e/JI/49gvlJZq/09102010291.jpg
http://www.shrani.si/t/3e/JI/49gvlJZq/09102010291.jpg
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
mislm da je neki v zvezi z bencin pumpo, kokr je Aljoša reku.Kar mogoč aa777xx-u nagaja.gorazd0 napisal/-a:glede na varovalko je to zagotovo nekaj naknadno vgrajenega. alarm ali karkoli drugega.. raziskuj naprej - kam paše
verjetno leži odgovor v škatli, pritrjeni z vezico; tiste tud ni "Hirošita" zapel gor.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
smo zalaufal mašino
alarm sem zamašil, da se ni preveč drlo...potem sem pa avto zaprl kompleten(vrata in haubo) potem pa z dalincem ugasnil alarm in pravilno odklenil avto...polej je pa takoj kresnu
(še prej sem dal novo baterijo v daljinc, ker daljinc ni delal)
hvala vseeno vsem skupaj, da ste mi poskušali pomagati
Lp
alarm sem zamašil, da se ni preveč drlo...potem sem pa avto zaprl kompleten(vrata in haubo) potem pa z dalincem ugasnil alarm in pravilno odklenil avto...polej je pa takoj kresnu
(še prej sem dal novo baterijo v daljinc, ker daljinc ni delal)
hvala vseeno vsem skupaj, da ste mi poskušali pomagati
Lp
aha, se mi je zdel da je blo neki.msenjur napisal/-a:jest??? kdaj pa moj ni vžigal?? moj vedno kresne, ko je treba!LSlabe napisal/-a:Se mi zdi da je imel msenjur podoben problem. Vec bo pa on povedal.![]()
turku je ni hotel vžigat...
no, potem je ključavnico zamenjal, in ima sedaj 2 ključa...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov