Video stuff no.4
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
[quote="gorazd0"]Zimsko veselje 2010 gone wrong - prvič (Legy).
http://www.youtube.com/watch?v=tsJLVub50Aw
če bi na legyu spustil zavoro za moment ko ga je nesl naravnost bi obvozil avto. js sem letel 1x na podobn način ampak navzdol in če nebi spustil zavore bi šel v ovinku kar naravnost to sem ga pa sfural
če bi na legyu spustil zavoro za moment ko ga je nesl naravnost bi obvozil avto. js sem letel 1x na podobn način ampak navzdol in če nebi spustil zavore bi šel v ovinku kar naravnost to sem ga pa sfural
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
u amerik legacyji nimajo reduktorjev in novejši avtomobiliirCAR81 napisal/-a:V prvo pa spustit sklopko in se vozit s tako brzino kot gre (če je mel reduktor vklopljen tok bolš), če se že ne morš ustavt - maš vsaj zadevo pod nadzorom v taki meri da ti voziš avto ne avto tebe. :P
subaru don't think just feel and drive!
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
Imajo pa automatic in bi bilo v zgornjem primeru potrebno zgolj zavoro spustiti in previdno :54423 .
Je pa lahko biti pameten po bitki, verjetno smo že vsi tukaj kaj podobnega pihnili, nasrečo večinoma brez hude škode.
Je pa lahko biti pameten po bitki, verjetno smo že vsi tukaj kaj podobnega pihnili, nasrečo večinoma brez hude škode.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
tole je lahko dost dobro opozorilo VSEM ki mate letost prvic v zivljenju pozimi 4wd - pogon ima VEC oprijema kot zavore, ali kot videno v filmcku: tm k ga pogon ni vec naprej spravu, ga tud zavore niso drzalegorazd0 napisal/-a:Zimsko veselje 2010 gone wrong - prvič (Legy).
ker pri nas ni tok sirokih cest, se v taki situaciji vrze kar se da hitr v R in se avto cim pocasneje rikverc spusti v dolino
ce zacnejo gume zdrsavat se neha zavirat, ce to ni zadosti se DODAJA gas (neglede a gres naprej al nazaj - tle je tip na posnetku failal) - izjema je, ko je rahel trk v nekej da se ustavis boljsa alternativa kot dirkat nizhrib
jst sm dosedaj 2x tko resu avto...rikverc se mi je obakrat lepo zahvalil
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 423
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120