kdo je lastnik koga
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
kdo je lastnik koga
No zanima me kdo si po vašem mnenju lasti koga.
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Psi so v bistvu tko kot eni majhni otroci, cakajo, da jih nafutras, iscejo tvojo pozornost pri igri in, ker so zelo druzabna bitja, trpijo, ko so sami doma (ko prides domov, se te nihce tako ne razveseli kot tvoj kuza).
Osebno mi ni vsec, ko vidim, kako se "lastniki" hvalijo kaksnega robotka so vzgojili in potem kak precudovit primerek Nemskega ovcarja kleceplazi pred njimi
Raje imam malce svojeglave brihtne buce, kot je npr. Charlie
Muce so pa bolj samostojne. No ja hrano se vedno pricakujejo, tvojo pozornost pa iscejo samo, ko njim zapase
Osebno mi ni vsec, ko vidim, kako se "lastniki" hvalijo kaksnega robotka so vzgojili in potem kak precudovit primerek Nemskega ovcarja kleceplazi pred njimi
Raje imam malce svojeglave brihtne buce, kot je npr. Charlie
Muce so pa bolj samostojne. No ja hrano se vedno pricakujejo, tvojo pozornost pa iscejo samo, ko njim zapase
Niva, dobr da haskijev ne poznaš. So zelo samosvoji psi, če mu ne daš za jest, si bo pa ukradu, al pa sosedu zadavu kuro ali dve pa se bo najedu. Uboga smao ko bo kaj dobil v zameno - za brezveze ne bo šel nikamor skakat, še manj bo ubogal, če ga boš nadiral, tko da je to pes, ki misli s svojo glavo in zato a tut mam. Ne maram psa, ki vse naredi na ukaz.
Glasoval pa ne bom, ker menim, da nisem ne jaz njegov lastnik in ne on moj.
Glasoval pa ne bom, ker menim, da nisem ne jaz njegov lastnik in ne on moj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
v tem primeru ni dileme.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov