Ce bos najdu bi te prosil da se zame vzames en komplet, moji so sli tut rakom zvizgat...birdy napisal/-a: ps
edin kar resnicno grajam je kvaliteta sraufov ki drzijo "mec" , ker sm 2 uspel unict in kupujem nove...modelarske stacune vabijo
Kljuci z vgrajenim daljincem - prepogljivi
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Tole naj bi delalo kar z orig. daljinskim odklepanjem?birdy napisal/-a:danes sm tole nabavu, cena je bila 33€ (3€ vec kot navaden originalen kljuc)
treba je povedat da originalno nima predvidenega prostorcka za RF cip(kodiran kljuc), je pa poleg led diode vec kot zadosti prostora
osebno sem zbrusil nekaj robov, pa led diodo bom zamenjal da bo rdeca/zelena(k modra je BRUH) in bo zadeva zgledala vec kot primerno (upostevajoc ceno - ODLICNO! )
http://www.xenon-kit.si/ponudba/v68/audi23.jpg
ps
edin kar resnicno grajam je kvaliteta sraufov ki drzijo "mec" , ker sm 2 uspel unict in kupujem nove...modelarske stacune vabijo
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Aha, potem to ni zame...NoFEAR napisal/-a:Ja, dela z original DCZ.
Kako se poveže je pa napisano tukaj: viewtopic.php?t=721&start=60
V poštev pride samo taka zadeva, ki je 100% kompatibilna z obstoječim sprejemnikom in ne rabim nič povezovat - samo 'registrirat' nov oddajnik...
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
No ja, saj morda pa tudi...NoFEAR napisal/-a:Vprašanje če kaj takega sploh obstaja (razen originala). Pa tudi če že obstaja, je cenovno primerljivo z originalom...
Brezveze komplicirat. Zalotaš tisti dve žički in si zmagal. Men podobna zadeva (od istega proizvajalca) brez problema dela že 3 leta in se odlično obnese...
Zaenkrat na E-Bayu biddam za en originalni oddajnik (trenutno je cena 5 GBP).
D.
trenutno je najboljsi priblizek originalnim sraufom ki sem ga najdu:LSlabe napisal/-a:Ce bos najdu bi te prosil da se zame vzames en komplet, moji so sli tut rakom zvizgat...birdy napisal/-a: ps
-sraufki ki jih optiki uporabljajo za popravljanje ocal (hvala Tjasa
ko sfrezam ostanke originalnega sraufa ven bom lahko sporocu ce so tudi uporabni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov