tolk je sla NivaLeone napisal/-a:Hitrost do katere smemo voziri z reduktorjem, je mislim da 90km/h.
celoletne ali at gume 205x70x15 za foresterja
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
podreberek napisal/-a:pa je časovno omejeno kolk časa lahko voziš v reduktorju?
založil sem knjigo z navodili damn....
V nemških navodilih ni omenjena niti časovna omejitev, niti omejitev hitrosti...nebivedu napisal/-a:Sprobal smo že peto pa do blokade v reduktorju, pa ni bilo ravno nekih problemov. Drugače pa naj bi do 120km/h delal normalno (vsaj tako v navodilih piše).
D.
na foresterju 2.0 diesel sem imel gume hankook icebear ( od prejšnjega avta lanske) M+S in so se v stredo ko je zapadel sneg izkazale za pravo katastrofo. odneslo me je na drugo stran ceste, esp se je vkljapljal žer pri navadnem spek+ljevanju po zasneženem asfaltu.
nabavil sem bridgestone blizzak in zdaj je subaru spet SUBARU ( te gume so zimske, tako da mislim da je dobro menjavati gume glede na sezono in da z splošnimi nekimi gumami ni koristi)
nabavil sem bridgestone blizzak in zdaj je subaru spet SUBARU ( te gume so zimske, tako da mislim da je dobro menjavati gume glede na sezono in da z splošnimi nekimi gumami ni koristi)
subaru forester boxer diesel 2010
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
ja.. so bolj JESENSKE GUME; jih imam tudi jaz na svojem.pupi napisal/-a:na foresterju 2.0 diesel sem imel gume hankook icebear ( od prejšnjega avta lanske) M+S in so se v stredo ko je zapadel sneg izkazale za pravo katastrofo. odneslo me je na drugo stran ceste, esp se je vkljapljal žer pri navadnem spek+ljevanju po zasneženem asfaltu.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
ja najbolje je imeti dva kompleta, pa naj stane kar hoče, mislim da na tak avto moraš dat dobre gumeniva13 napisal/-a:S celoletnimi sem opazila mal tezav pri zaviranju na snegu, sama voznja ni problem, nizke temperature pa tudi ne, ce ni snega.
Zimska guma poleti je kot zvecilka in drsi sploh na kakem primorskem asfaltu.
V bistvu je bolje imeti dva kompleta.
gume sem sicer nabavil zimske prejšnjki teden in si zaradi tega preveč upal ( vožnja skozi narinjene kupe snega in podobno ) , tako da je zdaj moj forester na servisu ker iz njega visijo spodaj kosi odtrgane plastike.
pričakoval bi , da so te plošče kovinske( ČE JE AVTO ZA TEREN ).
mehanik mi je rekel da bi bil za mene najboljši ruski tank
pričakoval bi , da so te plošče kovinske( ČE JE AVTO ZA TEREN ).
mehanik mi je rekel da bi bil za mene najboljši ruski tank
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
guma ti je edini stik s cesto in se neda šparat samo 1x sem šparal in je bil skor polom. tako da od takrat naprej imam zimske gume 2 sezone in gredo stran letne pa 3 .
letos sem kupil eskimo drugo leto pa predvidevam da bodo ultra grip 7+ .
imam pa vsake na svojih feltnih in jih samo premontiram ko se mi zljubi bres čakalnih vrst zadni trenutek.
letos sem kupil eskimo drugo leto pa predvidevam da bodo ultra grip 7+ .
imam pa vsake na svojih feltnih in jih samo premontiram ko se mi zljubi bres čakalnih vrst zadni trenutek.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov