Legacy T problemček..

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Odgovori
Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba
Prispevki: 1855
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: Psssiho » 04. December 2010, 14:01

JAN napisal/-a:Japajade,3 ure sm učer razkopavu,vse kar sm najdu,je še par metrov kabla,k ga res ne rabm,tko,da mam zdej u garaži 15 metrov kablov,k niso bli prklučeni nikamor! :roll: ...Škatlce za alarm še vedno nism najdu,tko da resno razmišlam,da ga sploh ni blo..Bo treba razmišlat počas o delnem povračilu sredstev,bemu.. :twisted:
A pod armaturo ni nobene škatlce :? ,a si motorček si gledu verjetn nisi mel časa ;-)
H6 je šel od doma :band

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 04. December 2010, 17:16

Ma ni,smo vse premetal in razstavl.Najdl smo sam kup neuporabnih kablov..Najbl me zdej hebe to centralno,da mu je materina,ne vem kaj nej še nardim..sam..predn ga pelm na odp...mislm.. na servis. :D

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Psssiho » 04. December 2010, 18:57

JAN napisal/-a:Ma ni,smo vse premetal in razstavl.Najdl smo sam kup neuporabnih kablov..Najbl me zdej hebe to centralno,da mu je materina,ne vem kaj nej še nardim..sam..predn ga pelm na odp...mislm.. na servis. :D
:?

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter

Odgovor Avtor: JAN » 14. December 2010, 20:59

No,mini serija "Nasankal reveža",se je sprevrgla v pravo dramo,z mnogimi nadaljevanji.. :t: ...Ko sem odpravu prejšnjo napako,sm se b.p. vozu en tedn,danes zjutraj,na poti na šiht,mi je avto začel trokirat,ugašat,nč obratov (avto je garažiran!),tko,da sm komi prlezu do službe (1 km.. :roll:) Ko sem hotel it domov,je zalaufu normalno,delu 8 sekund in crknu.Sem pregledu in našpricu vse kontakte,mase,konektorje itd.,kar jih pač lahko dosežeš,ampak ne vžge več.. :4rt ...Vergla k norc,vse dela,ampak NE VŽGE,preklet........ :-4 ...Počas doživljam živčnga,če ma kdo kakšno idejo,al pa cajt al pa se mu mogoče da pridt pomagat oživet to jebo,je več kot dobrodošel.. :D ...

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Psssiho » 14. December 2010, 23:06

Če bi saj mal znal, bi z veseljem pomagal ;-) ,upam da se bo kšn najdu da oživita zadevo ;-)

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 15. December 2010, 08:11

A CE kaj pravi, jest bi vse obrnu na mojstra diagnostike Markyja, da mal pregleda :roll: Napaka izgleda kot security od novejših legacyjev, a bencinsko pumpo slišiš, morda je cam ali crank senzor... ampak tu bi CE kaj povedu...

Fantje - jest pravim bejž od avta, ki se ga pred prodajo ne vozi vsaj 10km na dan ;-)

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Odgovor Avtor: klemz » 15. December 2010, 08:27

Widš, bi mogu bazen obdržat :lol: Upam, da čiprej zrihtaš, da te bomo na snegu letos kej vidl :roll:

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4122
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 15. December 2010, 16:25

Sožalje, kar se mini serije tiče (sicer je zabavna za branje :-P ). Upam, da kmalu poštimaš, da se boš pol še z večjim veseljem vozil.

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter

Odgovor Avtor: JAN » 15. December 2010, 22:55

Res hvala za vaša mnenja :roll: ...
Aljoša,se strinjam z drobnim tiskom,ampak sm kupu odličen vozen avto,kar pa očitno NI! Besn sm k ......Grem kupit neki druzga,voznega,ta čas bom pa tega probu zrihtat...

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter

Odgovor Avtor: JAN » 17. December 2010, 16:17

Torej,sm razdrl pu avta,vse štima,pumpa dela,vse dela,sam ne vžge... :t: ..CE ne pokaže nič,svečke so ok,benz ima,jz pa nimam več idej..Razen kanta bencina pa kabum... :D

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 17. December 2010, 16:23

Jermen,senzor glavne gredi,senzor odmične gredi,kaj pa vžigalne tuljave...
Strpen pa ravno nisi :roll: Te stvari se dela sistematsko ;-)
Nažalost ti po telefonu ne morem kaj več pomagat.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
kamnek
Član Subaru kluba
Prispevki: 615
Kraj: GORJE
Kontakt:

Odgovor Avtor: kamnek » 17. December 2010, 18:17

JAN napisal/-a:Torej,sm razdrl pu avta,vse štima,pumpa dela,vse dela,sam ne vžge... :t: ..CE ne pokaže nič,svečke so ok,benz ima,jz pa nimam več idej..Razen kanta bencina pa kabum... :D
da ga navs kabum!!!
sej ves da bi ga mev :twisted: :twisted:
subaru don't think just feel and drive!

EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock

baba važe

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4122
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 17. December 2010, 21:08

Zakaj ne vžge, a ne daje iskre? Če ne daje iskre, potem oba senzorja preverit, kot ti je že aljoša napisal, če še ne vžege, po štromu cinšpul pogledat; alarm si čist odstranil? Da ti slučajno kaki ostanki ne povzorčajo tega. Men osebno je avto začel crkoval in ni hotel vžigat zaradi slabih kontaktov na konektorju od ECU-ja. Pol ko sem kablovje fiksiral se je to nehal dogajat; točno kater kontakt je slab pa nisem uspel pogruntat (ali jih je bilo več).

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 17. December 2010, 21:44

strumf666 napisal/-a:alarm si čist odstranil? Da ti slučajno kaki ostanki ne povzorčajo tega.
Kukr sva ugotovila, alarma sploh ni blo, ampak je bla neka home made varianta blokade motorja na stikalo, pa pod tepihi je blo en kup kablov za hišno elektriko... :roll: Tist sva pol vrgla vn, tko da s tem ne bi smelo bit težav...

Je pa motor preden je dokončno crknil, dokaj slabo laufal, obrati so nihali, vsake tolk je skoraj crknil, itd...

Pomoje ga more v roke dobit nekdo, ki ve kaj dela, drgač bo še dolgo nekje stal...

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter

Odgovor Avtor: JAN » 18. December 2010, 01:24

Jah,jutr pride marky s svojimi aparaturami,pa bomo vidl,kaj se avtu dogaja,jaz mislim,da je čist ena bedna fora,ker vse dozdajšnje napake sem zrihtu..Ne vem,bomo vidl jutr,pa sporočim,kaj je blo..al bomo mel pa kres...:)

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov