božična darila - kaj ste dobili, česa niste..
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
no; tud nova vez ni kr tko; tega ne dobi vsak!
so te dal na noge?
toplice?
to da še boli vem;
Pred leti so tud meni so dali novo (sprednjo) vez; na desnem kolenu sem potrgal vse kar se je dalo; ampak je šlo vse BP; nič infekcij itd, 10 dni bolnice + 3 tedne toplic + dobre 2 mesca rehab.;
danes koleno dela kot da ni bilo nič; le rehabilitacija je dolga (od 4. julija do oktobra sem bil na berglah).
upam da bo vse ok;
pa čimprej razmigat koleno do normalne gibljivosti.
so te dal na noge?
toplice?
to da še boli vem;
Pred leti so tud meni so dali novo (sprednjo) vez; na desnem kolenu sem potrgal vse kar se je dalo; ampak je šlo vse BP; nič infekcij itd, 10 dni bolnice + 3 tedne toplic + dobre 2 mesca rehab.;
danes koleno dela kot da ni bilo nič; le rehabilitacija je dolga (od 4. julija do oktobra sem bil na berglah).
upam da bo vse ok;
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Hvalagorazd0 napisal/-a:no; tud nova vez ni kr tko; tega ne dobi vsak!![]()
so te dal na noge?
toplice?
to da še boli vem;
upam da bo vse ok;
Tudi jaz sem si v kolenu potrgal vse kar se je dalo. 10.9. pri košarki samo močan obrat v levi in hrsk. Odlomljen hrustanec, razcefran meniskus in strgana križna spredna vez. Meniskus so mi pogladli že v prvem tednu po poškodbi. Potem mesec in pol zaradi odlomljenega hrustanca nisem smel stopit na nogo in sem se dolgem času ponovno učil hoditi. Sledila je pospešena vadba desne noge zaradi močno artrofiranih mišic, tako, da sem do operacije že normalno funkcioniral (valjda brez športanja, razen sobno kolo). No sedaj sem pa spet na začetku. Drug dan po operaciji so me poslali domov, boli ko sam satan, ne v kolenu ampak mišice pod kolenom. 5.1. začnem s terapijami, po dveh mesecih pa toplice (verjetno Šmarješke ali pa Čatež).
Najbolj m je prizadelo, da mi je šla smučarska sezona, pa nove skije sem spomladi kupil.
Bodi dober z drugimi, ker čas dela razlike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov