Forester by nebivedu
Mal igranja pri predmetu Osnove računalniškega vida.
http://www.shrani.si/f/k/tr/379JW6vR/fo ... active.png
Slika je iz maroka, obdelana pa je z mojim programom (sem ga sam naredil) za interaktivno obdelavo slik.
(Pač će že delam faks, je dobro tudi kej znanja potegnit iz tega, ne samo da se naučiš za predmet in potem pozabiš)
http://www.shrani.si/f/k/tr/379JW6vR/fo ... active.png
Slika je iz maroka, obdelana pa je z mojim programom (sem ga sam naredil) za interaktivno obdelavo slik.
(Pač će že delam faks, je dobro tudi kej znanja potegnit iz tega, ne samo da se naučiš za predmet in potem pozabiš)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zanimivo. Ali program sam zazna glavne linije in jih poudari ali je to ročno?
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ne vem kako se imenujejo programi ali deli programov, ki to delajo.
Osnova za moj program je tole:
Osnova za moj program je tole:
Koda: Izberi vse
img = MultiArray.load_ubytergb './forester.jpg'
x = img.sobel 0
y = img.sobel 1
sqr = x ** 2 + y ** 2
result = MultiArray.intrgb( 800, 600 ).fill!
result.r = Math.sqrt sqr.r
result.g = Math.sqrt sqr.g
result.b = Math.sqrt sqr.b
result.normalise.save_ubytergb 'forester_interactive.png'
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Včeraj zvečer na poti domov se je odvrtela lepa številka na števcu. Slikal je nisem zaradi tega, ker se nisem imel kje ustavit, med vožnjo pa se s telefonom nerad igram.
Cifra je bila 333333 kilometrov na števcu.
Tako da sem od 6.marca 2010, ko sem avto kupil z 292.000 kilometri, naredil več kot 40.000km. To je povprečno na mesec 4500 kilometrov.
Tako da sem od 6.marca 2010, ko sem avto kupil z 292.000 kilometri, naredil več kot 40.000km. To je povprečno na mesec 4500 kilometrov.
Ni tako lepa cifra kot tvoja, nekaj je pa ženebivedu napisal/-a:Včeraj zvečer na poti domov se je odvrtela lepa številka na števcu. Slikal je nisem zaradi tega, ker se nisem imel kje ustavit, med vožnjo pa se s telefonom nerad igram.
http://www.shrani.si/t/2A/qu/Q6CrnQu/16012011080cr.jpg
Evo spet novi update. Zamenjani zadnji amortizerji. Gor sem dal original Kayabo, da imam mir za nekaj časa. Avto se res lepše vozi, pa ne nagiba se več kot barka.
Pa zbrušeno vse kar je bilo rjasto na notranjih blatnikih, potem pa hladno galvanizirano s cinkom, potem pa čez hamerite črna mat barva - dvojni nanos s čopičem. Za dva notranja blatnika je šla cela kila barve, tako da bo za nekaj časa.
Če kdo rabi stare amortizerje, da bi jih dal obnovit, bodo še nekaj časa v kleti, potem pa gredo v kanto.
Pa zbrušeno vse kar je bilo rjasto na notranjih blatnikih, potem pa hladno galvanizirano s cinkom, potem pa čez hamerite črna mat barva - dvojni nanos s čopičem. Za dva notranja blatnika je šla cela kila barve, tako da bo za nekaj časa.
Če kdo rabi stare amortizerje, da bi jih dal obnovit, bodo še nekaj časa v kleti, potem pa gredo v kanto.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov