Ni vreden niti €. Sem ga šel gledat v Slovenske konjice. Kanta od avta. sklopka zanič, servo od volana tuli, od mašine teče , podvozje podrto, gume kitajske, klima ne dela.... Podn od podna. Obtolčena prednji in zadnji odbijač, uglavnem zanemarjen...karel napisal/-a: http://www.avto.net/ad.asp?id=4370319
Zgolj kot opozorilo še predvčerajšnji se je avto prodajal oziroma prodal za 500 evrov in z 324.000km.Je pa avto bivši od moje sestre in se je pred parimi leti prodal z 350.000km.
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- wannahavesubi
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 199
- Kraj: Kamnik-Stranje
Nekje sem bral (verjetno a.com), da vrtenje kilometrov naj ne bi bilo goljufivo, ker je to tvoj avto in lahko delaš z njim kar hočeš - tudi vrtiš kilometre.wannahavesubi napisal/-a:to bi moglo bit kaznivo dejanje oziroma vsaj poslovna goljufija...![]()
ali kdo ve kako je pri nas z zakonodajo glede tega?
Točno tako!mesecnik napisal/-a:To teorijo bi kupil, če avta ne bi prodajal. Če pa vrtiš kilometre z namenom prodaje, pa to ni nič drugega kot goljufija.
Kazni bi morale biti!
Enako je bilo lani za lado nivo,je foter klico da bi jo kupil,je prodajalec rekel da je prodana. Cena je bila 1500€,čez 2 dni se je ponovno pojavila na netu za 2500€,je foter klical in mu je rekla ženska da na takem lepem avtu se da dobro zaslužit. Bila je kot nova in res se je kar hitro prodala. 1000€ čistega zaslužka.
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
Te stvari se pri nas dokazuje samo na sodišču, pa še tam je resen problem dokazati kilometre. Pa še sistem prepisov je čuden. Če ga delaš preko avtohiše, kar se je do nedavna splačalo zaradi nižjega davka, bi verjetno moral tožiti avtohišo, ki ti pravno gledano avto proda, z vrtenjem pa v resnici nič nima, če je šlo samo za prepis. Zato je pa pri nas izjemno malo tožb na to temo, sploh je pa malo uspešnih. Odlično okolje za razne mutibariče.
Država bi pa to verjetno lahko preganjala v okviru poslovnih goljufij, samo imam občutek, da se s tem ne da ukvarjati nikomur tako na policiji kot na tožilstvu. Če bi interes bil, bi se lopovom že zdavnaj stopilo na prste.
Če se motim, naj me popravi kdo, ki te trike bolje pozna.
Če se motim, naj me popravi kdo, ki te trike bolje pozna.
Prazniki se kočujejo, bi bilo za pohiteti... Ga je kdo videl? Meni se sicer ne zdi "glih na pol zastonj...".
- wannahavesubi
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 199
- Kraj: Kamnik-Stranje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov