zjutraj ko je avto mrzel smrdi po bencinu
zjutraj ko je avto mrzel smrdi po bencinu
A ima kdo podobne probleme sedaj pozimi, ko je orenk mrzlo in vžgeš avto zjutraj, pa iz izpuha smrdi po bencinu?
Avto je forester 2.0 NA, letnik 1998.
Obrati pod štantgasom so 550 do 600 obratov, pod zaugom pa 800 do 850 obratov.
Avto je forester 2.0 NA, letnik 1998.
Obrati pod štantgasom so 550 do 600 obratov, pod zaugom pa 800 do 850 obratov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
To mi je čist jasno, da zjutraj ne more delat pri takem mrazu na ekološki način, samo se mi zdi, da vseen mal preveč bencina vliva. Je tut poraba mal narastla (za ene pol litra).
Kok so kej cene novih ali pa rabljenih (z mnogo manj kilometri) šob?
Sicer računam, da bo avto še ene 3x šel v afriko do generalke, ko bomo obročke menjal (okol 160.000 km mora še narest).
Kilometrov je pa že mal čez 334000, do nedelje zvečer jih bo pa še ene 1000 več. Jih delam zdele pozimi kr okol 1000 in več na teden.
Kok so kej cene novih ali pa rabljenih (z mnogo manj kilometri) šob?
Sicer računam, da bo avto še ene 3x šel v afriko do generalke, ko bomo obročke menjal (okol 160.000 km mora še narest).
Kilometrov je pa že mal čez 334000, do nedelje zvečer jih bo pa še ene 1000 več. Jih delam zdele pozimi kr okol 1000 in več na teden.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nekateri subaruji imajo serijsko napako, da ko je full mrzlo in ko stojiš na mestu v kabini smrdi po bencinu. WRX 2002 je ena izmed takih. 
Uradna razlaga in rešitev:
http://www.subaru-slo.net/userpix/19_tsb_1.jpg
Uradna razlaga in rešitev:
http://www.subaru-slo.net/userpix/19_tsb_1.jpg
Pri meni je bila ista težava, smrad po bencinu v kabini. Imam forija l.2000 in 2.0 motor. Res je, da imam avto komaj par mesecev in sem se kar malo ustrašil, da je kaj narobe z njim. Po bolj natančnem pregledu motorja sem opazil kapljanje bencina iz cevke, katera je spojena z gumi cevjo. Zategnil sem sponke in stvar je zaenkrat OK. Mislim, da je pa to tista napaka katero je dal gor Unikat.
LP
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov