bencin tank
bencin tank
Prosim če mi lahko kdo pove koliko literski tank ima fori 2004. Nikoli še ga nisem spraznil do rezerve ampak vedno tankam ko je cajger že blizu zadnje črtice. Takrat gre notri cca 45 l.
Hvala za info.
Drugače pa je avto zakon. Mel sem ga možnost sprobat na snegu in gozdnih cestah. Gre ko tank!
Hvala za info.
Drugače pa je avto zakon. Mel sem ga možnost sprobat na snegu in gozdnih cestah. Gre ko tank!
Od petka do danes sem naredil točno 888 kilometrov. Bil sem pa ovira na cesti. Z 90km/h prilepljen na kamione zadaj, sem se peljal 3x v maribor in nazaj, ter v nedeljo do zdravilišča in nazaj, pa cel teden služba in nazaj. Jutri grem tankat, kantico imam pa v pripravljenosti. Bomo vidl, kok bom natankal ker lučka gori od odcepa za domžale pa do doma (15km).
Očitno zelo pomaga kompletno očiščen motorček prostega teka - se sveti znotraj. Spucal sem ga pa z carb cleanerjem tako da sem ga kr namočil v kozarcu, v katerem je bila tekočina s katero sem šprical po motorčku tako, da je tekla v ta kozarec. Sčistilo ga je tok, da se sveti znotraj. Bilo je pa okol 3mm saj v njem (kljub temu, da je bil kaka 2 mesecas nazaj delno očiščen, ker mi je zmanjkal spreja).
Očitno zelo pomaga kompletno očiščen motorček prostega teka - se sveti znotraj. Spucal sem ga pa z carb cleanerjem tako da sem ga kr namočil v kozarcu, v katerem je bila tekočina s katero sem šprical po motorčku tako, da je tekla v ta kozarec. Sčistilo ga je tok, da se sveti znotraj. Bilo je pa okol 3mm saj v njem (kljub temu, da je bil kaka 2 mesecas nazaj delno očiščen, ker mi je zmanjkal spreja).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov